Πέννυ Μπαλτατζή

Η Πέννυ Μπαλτατζή είναι μια τραγουδίστρια που όλοι έχουμε λατρέψει καθώς διαθέτει μια υπέροχη φωνή και η προσωπικότητα της είναι τόσο γλυκιά, που δε γίνεται να μην καθίσει κάποιος να την ακούσει!

Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδος τη μεσηβρίαν”, και μίλησε για τη μητέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε καθώς πάλευε με κάποιο θέμα ψυχικής υγείας και δεν μπορούσε η ίδια να την κατανοήσει στην αρχή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μιλώντας στους Φώτη Σεργουλόπουλο και Τζένη Μελιτά, δήλωσε πως δεν μπορούσε να καταλάβει από μικρή τη ψυχική ασθένεια από την οποία έπασχε η μητέρα της και νόμιζε πως όλες οι μανούλες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο και ο πατέρας της ήταν αυτός που προσπαθούσε να ισορροπήσει την ψυχική ασθένεια που είχε η μαμά της.

Υπήρξαν πολλές δύσκολες στιγμές σύμφωνα με όσα είπε η Πέννυ Μπαλτζατζή και δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Όλο της το πρόβλημα, σε συνδυασμό με την ψυχική της ασθένεια, μπήκε στον μεγεθυντικό φακό. Κάποιες φορές έπαιρνα τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του έλεγα να έρθει σπίτι, γιατί είχε εκτροχιαστεί η κατάσταση. θυμάμαι που της έλεγε καμιά φορά “Κική, πρόσεχε τι λες στα παιδιά, γιατί η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει, μα κόκκαλα τσακίζει”. Εγώ είχα βρει έναν δικό μου τρόπο να επιβιώνω συναισθηματικά”. 

Η τραγουδίστρια κατάφερε να πει τα πράγματα που ήθελε στη μητέρα της προτού φύγει από τη ζωή και με πολύ γλυκιά αντιμετώπιση, συγκίνησε με τα λόγια της!

“Πριν τη χάσω, κατάλαβα κάποια πράγματα. Της τα έχω πει αυτά που ήθελα. Κι εκείνη είπε πράγματα σε αναλαμπές της, είχε μαλακώσει τα τελευταία χρόνια. Μου έλεγε “εγώ ήμουν πολύ καλή μανούλα” και της έλεγα “ναι, μανούλα μου, ήσουν πολύ καλή”. Δεν μπορείς να τα ξεχάσεις όμως, κάποια πράγματα. Έχω ξεχάσει τις ημέρες που ήμουν σαν τρελή, όταν έχασα τον αδελφό μου. Αυτά που έζησα σαν παιδί δεν μπορώ να τα ξεχάσω”. 

Τσέκαρε και αυτά: