Περίεργα

H γυναίκα με τα περισσότερα piercings στον κόσμο είναι σίγουρα από τα πιο περίεργα πράγματα που θα δεις σήμερα και σίγουρα θα πάθεις σοκ μόλις μάθεις το σημείο στο οποίο έχει “φορέσει” πολλά σκουλαρίκια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ελέιν Ντέιβιντσον η οποία μένει στο Εδιμβούργο έχει επιλέξει να ασχοληθεί πολύ σημαντικά με τον κόσμο του piercing και έχει σχεδόν 20.000 σκουλαρίκια στο σώμα της και τα 3.5000 χιλιάδες βρίσκοντα στα γεννητικά της όργανα.

Η γυναίκα εμφανίστηκε στην εκπομπή “Morning today” και μίλησε για όλα όσα έχει κάνει στο σώμα της και είπε πως θα ήθελε να κάνει και άλλα.

Τα κοσμήματα ζυγίζουν περίπου τρία κιλά και παραδέχτηκε πως θέλει να φτάσει ακριβώς τα 20.000 έτσι ώστε να μη χάσει τον τίτλο του ρεκόρ της.

Η γυναίκα από τη Βραζιλία εξήγησε πως έχει 3.500 σκουλαρίκια μέσα στα γεννητικά της όργανα και πως χρειάστηκε να βρεθεί στην Αμερική για να κάνει τα περισσότερα αφού δεν επιτρέπεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσο αφορά τις μολύνσεις που θα μπορούσε να πάθει στο επίμαχο σημείο, είπε πως πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική και πως πρέπει να φροντίζει καθημερινά τη συγκεκριμένη περιοχή.

“Δεν μπορούν ούτε να πέσουν από το σημείο που βρίσκονται διότι είναι μέσα και είναι ασφαλή τα σκουλαρίκια” είπε στην εκπομπή.

Ο κόσμος που τη βλέπει στον δρόμο παθαίνει σοκ αλλά έχει συνηθίσει αυτές τις αντιδράσεις γιατί ξέρει πως είναι από τα περίεργα πράγματα που προκαλούν εντύπωση.

“Ήθελα πάντα να μπω στο βιβλίο Γκίνες και ξεκίνησε από μικρή ηλικία αυτή η αγάπη για το piercing και κατέληξε να είναι το πάθος μου”, είπε. ‘

Τσέκαρε την στο βίντεο :

Τι να πει κανείς!

Tσέκαρε και αυτά :