Περίεργα φαγητά

Σε όλο τον πλανήτη υπάρχουν μαγαζιά και εστιατόρια τα οποία σερβίρουν περίεργα φαγητά και πολλά από αυτά κοστίζουν πολλά χρήματα! Αλλά σίγουρα, δε θα περίμενες ποτέ να δώσει 190 ευρώ για να φας ένα… τοστ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο εστιατόριο “Serendipity3” στη Νέα Υόρκη πωλείται ένα τοστ στην τιμή των 214 δολαρίων και θεωρείται το πιο ακριβό “τοστάκι” στον κόσμο διότι δημιουργείται από πολύ εκλεκτά υλικά.

Πρόκειται για ένα grilled cheese sandwich το οποίο δημιουργείται από γαλλικό ψωμί το οποίο φτιάχνουν με τη γνωστή σαμπάνια “Dom Perignon” και περιέχει νιφάδες χρυσού! Ο πελάτης πρέπει να ενημερώσει το μαγαζί 48 ώρες για να μπορούν να το προετοιμάσουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serendipity 3 (@serendipity3nyc)

Επίσης περιέχει 225 γραμμάρια τυρί caciocavallo podolico και το εσωτερικό του τοστ αλείφεται με λάδι και βούτυρο λευκής τρούφας το οποίο ανακετεύουν οι δημιουργοί του με φύλλα χρυσού!

Ο διευθυντής του εστιατορίου αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Όταν μας έρχεται παραγγελία για το συγκεκριμένο σάντουιτς, επικοινωνούμε αμέσως με τους προμηθευτές μας για να μας στείλουν αεροπορικώς τα υλικά. Ο αρτοποιός μας φτιάχνει το ψωμί και η διαδικασία προχωράει αμέσως”. 

Είναι από τα περίεργα φαγητά της ημέρας και σίγουρα προτιμάμε να φάμε ένα απλό τοστάκι με τυρί και γαλοπούλα!

Τσέκαρε και αυτά: