Guardians of the Galaxy

Η τρίτη ταινία των Guardians of the Galaxy δε θα αργήσει να εμφανιστεί στους κινηματογράφους και όλοι οι φανς της Marvel και της διαστημικής ομάδας, ανυπομονούν να δουν στη μεγάλη οθόνη τη νέα τους περιπέτεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ταινία του James Gunn αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Μαΐου και η εταιρεία παραγωγής κυκλοφόρησε ένα νέο trailer με σκοπό να “ψήσει” ακόμη περισσότερο τον κόσμο για όλα όσα έρχονται!

Η ομάδα των  Gamora, Mantis,Star Lord, Drax, Rocket Racoon, Groot και Nebula είναι έτοιμη για να δείξει νέα πράγματα στον κόσμο και σίγουρα θα μας ενθουσιάσει!

Στην τρίτη ταινία των Guardians of the Galaxy θα είναι κάπως διαφορετική καθώς ο Πίτερ Κουίλ εμφανίζεται να θρηνέι την Gamora και θα προσπαθήσει να φέρει ξανά κοντά την ομάδα του για να προστατέψουν το σύμπαν. Ωστόσο τα πράγματα δε θα πάνε όπως θα πιστέψει ο αρχηγός και ίσως δούμε επίσημα την διάλυση της ομάδας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: 

Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, Vin Diesel, Sean Gunn, Will Poulter , Chukwudi Iwuji ,Elizabeth Debicki ,Jennifer Holland.

 

Περιμένουμε πώς και πώς!

Τσέκαρε και αυτά: