Περίεργα

Περίεργα :Ένα κοριτσάκι στη Βραζιλία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των επιστημόνων καθώς γεννήθηκε με… ουρά στη μέση της και προσπαθούν να εξετάσουν το σπάνιο φαινόμενο με τους καλύτερος δυνατούς τρόπους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν από το μωράκι ένα 6cm κομμάτι το οποίο είναι καλυμμένο με δέρμα και βρισκόταν στην πλάτη.

Το κοριτσάκι το οποίο είναι αγνώστων στοιχείων κατάφερε να γίνει θέμα στο Journal of Pediatric Surgery Case Reports και η πάθηση του ονομάζεται “spina bifida” και είναι μια σπάνιας μορφής πάθηση η οποία δημιουργείται όταν μωρό βρίσκεται στη μήτρα.

Τσέκαρε την εικόνα :

Το κοριτσάκι σύμφωνα με τους γιατρούς χαίρει άκρας υγείας και οι γιατροί έχουν πέσει πάνω του για να μπορέσουν να δουν ακριβώς πως δημιουργήθηκε αυτή η ουρίτσα η οποία θα μπορούσε να ταλαιπωρήσει το παιδί στην υπόλοιπη ζωή του.

Υπάρχουν λίγα παιδιά στον κόσμο που έχουν γεννηθεί με τη συγκεκριμένη ουρά και σε πολλούς πολιτισμούς θεωρείται καλοτυχία και το παιδί θεωρείται εξαιρετικά τυχερό. Επομένως όλοι περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του!

Tσέκαρε και αυτά: