Περίεργα

Περίεργα: H Φελίσιτι Κάντλεκ Ρόσι από τη Μασαχουσέτη έχει δημιουργήσει τη δική της “οικογένεια” από κούκλες-ζόμπι και δηλώνει πολύ ευτυχισμένη.

Σε ηλικία 10 ετών βρήκε την πρώτη της κούκλα σε ένα site και όταν πήρε την Κέλι στα χέρια της κατάλαβα την ιδιαίτερη σχέση που είχαν και μετά από κάποια χρόνια ερωτεύτηκαν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γυναίκα και η κούκλα της παντρεύτηκαν το 2018 και από τότε έχουν μεγαλώσει την οικογένεια τους ενώ έχουν αποκτήσει ένα αρσενικό σύντροφο, τον Ρόμπερτ ο οποίος είναι επίσης κούκλα-ζόμπι.

Μοιράζονται προσωπικές στιγμές, και πιστεύει πως είναι η καλύτερη μητέρα που θα μπορούσαν να έχουν οι κούκλες της. Όταν οι θετοί γονείς της πέθαναν αναγκάστηκε να μείνει σε ένα σπίτι το οποίο όρισε το κράτος και σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, την ανάγκασαν να προσπαθήσει να μείνει έγκυος και όταν αρνήθηκε, την πέταξαν έξω από το σπίτι.

Βλέπει τις κούκλες της ως ανεπιθύμητες φιγούρες τις οποίες δε θέλει κανείς, και ξέρει πως μπορεί να φαίνονται πολύ περίεργα τα πράγματα, αλλά καταλαβαίνει πως είναι κούκλες και θέλει να ζει με όλα τα μέλη της οικογένειας τους και να είναι στο πλευρό τους γιατί θεωρεί πως υπάρχει μια ανώτερη σύνδεση μεταξύ τους.

Τσέκαρε το βίντεο του IWonder:

Τι να πει κανείς;

Tσέκαρε και αυτά: