Περίεργα

H γυναίκα που παντρεύτηκε μια πάνινη κούκλα και έφερε στον κόσμο το πρώτου τους παιδί” ισχυρίζεται πως είναι έγκυος ξανά από τον “σύζυγο” της και δεν ξέρουμε πόσα περίεργα πράγματα θα αντέξουμε ακόμη προτού πούμε στο σύμπαν να πατήσει το κουμπί και να γίνει ένα restart!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Meirivone Rocha Moraes η οποία ισχυρίζετα πως έχε αποκτήσει παιδί έχοντας σχέση με μια πάνινη κούκλα, ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok όπου δείχνει ένα τεστ εγκυμοσύνης και δηλώνει πως είναι έγκυος και δεύτερη φορά.

Η ίδια ισχυρίζεται πως αυτό το “παιδί” θα είναι η ευκαιρία της να σώσει τον γάμο της γιατί ο άνδρας της απίστησε! Μα τι παράνοια ζούμε!

Η 37χρονη Βραζιλιάνα έχει καταφέρει να γίνει πολλές φορές viral καθώς η σχέση της με την πάνινη κούκλα προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον!

@meirivoneemarcelo Estou grávida @Marcelo Miguel @meirivone e marcelo♡ ♬ som original – Meirivone Rocha

Ο κόσμος έχει εκφράσει πολλές την ανησυχία του για την ψυχική κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται αυτή η γυναίκα διότι δεν μπορούν να πιστέψουν πως η ίδια θεωρεί ότι έχει μείνει έγκυος από μια κούκλα!

Ωστόσο, η γυναίκα ισχυρίζεται πως η σχέση της δεν ανήκει στα πολύ “περίεργα” αυτού του πλανήτη και πως όλα είναι φυσιολογικά!

Τσέκαρε και αυτά: