Περίεργα

Πολλά περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον κόσμο και ακόμη δεν ξέρουμε πως θα τα διαχειριστούμε όλα αυτά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μια μητέρα ανάρτησε στο ΤikTok ένα βίντεο μέσω του οποίου δείχνει στον κόσμο πως ταΐζει το μωρό της ρίχνοντας τροφή στο πάτωμα, γιατί ορισμένες φορές δεν είναι καλά και έχει βρει αυτόν τον τρόπο για να ξεκουράζεται.

“Κάποιες φορές όταν είμαι άρρωστη, μου αρέσει να ταΐζω το μωρό μου τα μικρά του σνακ σαν να ήταν κοτόπουλο”, αναφέρει η μητέρα η οποία ζει στη Γιούτα των ΗΠΑ. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως το μωρό της απολαμβάνει το συγκεκριμένο τρόπο και οι αντιδράσεις δεν άργησαν να εμφανιστούν.

@desertbabysteps Survival mode when moms sick #sickday#sick#momlife#survivalmode#boymom ♬ original sound – Raquel Tolman


Πολλοί χρήστες κάνουν λόγο για ένα εξευτελιστικό περιστατικό και παράλληλα αηδιαστικό! Όμως, υπήρξαν και μαμάδες οι οποίες την υποστήριξαν γράφοντας σχόλια όπως “καλά κάνει, γιατί γίνεται πιο ανεξάρτητο το παιδί”.

 

Ωστόσο, οι περισσότεροι γονείς αντιδρούν αρνητικά στην τακτική της και είναι από τα πιο περίεργα πράγματα που έχουν δει τις τελευταίες μέρες και υπάρχουν και κάποιοι εξτρεμιστές που ζητούν να παρέμβει ένας ειδικός για να δει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει το μωρό.

 

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 : Οι λαμπερές εμφανίσεις

Συμβουλές για σχέσεις : Τι λέει μια πρώην match maker