Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022

Τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 5/12 στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χαλ στο Λονδίνο και λαμπερές παρουσίες περπάτησαν στο κόκκινο χαλί κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι Rita Ora, Naomi Campbell, Lily James και Florence Pugh πρωτοστάτησαν στο κόκκινο χαλί ενώ και το μοντέλο Ashley Graham έκλεψε τις εντυπώσεις με την παρουσία της.

Τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 ήταν ένα γεγονός το οποίο περίμεναν όλοι οι fashionistas καθώς γιορτάζει τη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και των brands ενώ τιμούνται και μοντέλα τα οποία έχουν γράψει με τον δικό τους τρόπο, ιστορία.

H Rita Ora φορώντας μια κόκκινη διάφανη δημιουργία και κόκκινα εσώρουχα, προκάλεσε τις εντυπώσεις καθώς στο πρόσωπο της είδαμε ένα προσθετικό κομμάτι το οποίο θύμιζε ψάρι και μάλλον το vibe που ήθελε να περάσει ήταν αυτό, μιας χριστουγεννιάτικης γοργόνας.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση ήταν αρκετά.. κιτς και για μια ακόμη φορά η τραγουδίστρια δεν απέσπασε τις καλύτερες κριτικές!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Corriere Moda (@modacorriere)

Η Naomi Campbell φόρεσε μια αστραφτερή δημιουργία του οίκου Valentino η οποία κάλυπτε όλο το σώμα της και άφηνε μικρά σημεία να φανούν ενώ τα μαλλιά της είχαν την κλασική κους που όλοι αγαπήσαμε.

Πολλές παρουσίες όπως η Dixie D’Amelio, η Winnie Harlow αλλά και άλλα κορίτσια που ασχολούνται με τα Social media επέλεξαν να φορέσουν δημιουργίες που τράβηξαν αμέσως τα βλέμματα και έγινε χαμός με τις φωτογραφίες τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dion Talk to Me (@diontalktome)

‘Ήταν μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια, κιτς και αρκετή λάμψη και αφού ολοκληρώθηκαν τα Βρετανική Βραβεία Μόδας 2022, γνωστοί celebrities επέλεξαν να φορέσουν άλλες δημιουργίες και να παρτάρουν.

Τσέκαρε και αυτά : 

Μουντιάλ 2022 : Η Μις Κροατία τρολάρει τους Ιάπωνες

Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ : Το φίλτρο του TikTok