Περικλής Κονδυλάτος

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος κατά τη διάρκεια προβολής του δεύτερου επεισοδίου του Survivor All Star καθώς οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν προς αποχώρηση.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O σχεδιαστής κοσμημάτων είναι απογοητευμένος με το γεγονός πώς οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν για αποχώρηση και ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στην κάμερα.

Αρχικά είπε:

“Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι εγώ είμαι η αιτία που δεν αισθάνονται καλά… Αν αποχωρήσω από το τοπίο κι αισθανθούν καλύτερα, είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν τους ενοχλούν πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά το μυαλό τους… Δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μου είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής. Έχω στενοχωρηθεί διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά έχει να κάνει με την συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή όχι μαζί τους”.

Ο Περικλής Κονδυλάτος πιστεύει πως είναι εναντίον του οι περισσότεροι παίκτες και στη συνέχεια της συνέντευξης του είπε με δάκρυα στα μάτια:

“Το περίμενα ότι θα έρθει ένας στρατός να με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό σε ψηφίζω, τα κριτήρια μου είναι για μπιπ, αλλά να μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν βγούμε. Ρε φίλε μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου. Τι μου κάνεις πρόλογο; Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με την επόμενη ημέρα… Είναι πολύ άσχημο. Το έχω ζήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί”.

 

Τσέκαρε και αυτά: