Περικλής Κονδυλάτος

Ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο παίκτης εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους έτσι ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι Survivor All Star.

Στη διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποίησε στο Twitter το οποίο αποδεδειγμένα αγαπάει το Survivor, οι χρήστες ήταν ξεκάθαροι για το ποιον θέλουν να παραμείνει στο παιχνίδι και ποιον θέλουν να δουν εκτός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το ερώτημα ήταν σαφές! Ποιον θέλετε να παραμείνει στο παιχνίδι; Και οι χρήστες απάντησαν ξεκάθαρα και με συντριπτική πλειοψηφία πως θέλουν να παραμείνει στο Survivor All Star ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος συγκέντρωσε συγκεκριμένα ποσοστό 63,6% και οι υπόλοιποι τρεις ακολουθούσαν με τεράστια διαφορά.

Ο δεύτερος πιο επιθυμητός παίκτης για παραμονή στους χρήστες του Twitter είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό μόλις 14,2%.

Τρίτος παίκτης πιο επιθυμητός για να μείνει στο Survivor είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος με ποσοστό 11,2%. Και φυσικά τέταρτος ως λιγότερος επιθυμητός ψηφίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 11% και άρα φαίνεται πως είναι εκείνος που θα αποχωρήσει την Τετάρτη από τον Άγιο Δομίνικο.

 

 

H εξέλιξη αυτή δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, αφού στο στίβο μάχης ο ιδιαίτερος παίκτης δεν έχει δείξει μέχρι τώρα τον καλύτερο του εαυτό και για αυτό το λόγο ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από τους συμπαίκτες του.

Και σε επίπεδο όμως συμβίωσης, ο δημιουργός κοσμημάτων με το έντονο και ιδιαίτερο στυλ του, δεν έχει δείξει μεγάλα σημάσια συνεννόησης και θεωρεί πως υπάρχει από τους περισσότερους ένα υποχθόνιο σχέδιο εναντίον του. Μάλιστα, ο Περικλής Κονδυλάτος δεν μασάει τα λόγια του και φροντίζει εάν τον ενοχλήσει κάποιος να τον στολίσει και όχι με τα εντυπωσιακά του κοσμήματα.

Τσέκαρε κι αυτό: