Survivor All Star

Πολλοί είναι οι παίκτες που αναμένεται να εμφανιστούν στο Survivor All Star και η παραγωγή έχει κάνει συναντήσεις με πρόσωπα των περασμένων κύκλων και πολλοί είναι “στο περίμενε” για να μπουν και να αγωνιστούν στην ομάδα που θα επιλέξει ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε πρόσφατα πώς είναι μια από τις παίκτριες που δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξαφνικά στον Άγιο Δομήνικο. Αλλά πρόσφατα ένα άλλο πρόσωπο αποκάλυψε πώς είναι στην αναμονή και κανείς δεν περίμενε πώς είναι έτοιμος να μπει στο παιχνίδι.

Ο Χάρης Γιακουμάτος – παίκτης που γνωρίσαμε στο Survivor 2 – αποκάλυψε στην εκπομπή “Ποιος είναι Πρωινιάτικα” στο Οpen, πώς είναι σε αναμονή για το παιχνίδι και πώς έχει κάνει συζητήσεις με την παραγωγή!

Αποκάλυψε πως έχει πολύ καλή σχέση με την παραγωγή του Survivor All Star και πώς αν τον καλέσουν “αύριο” θα ετοιμάσει τις βαλίτσες του και θα φύγει!

Ο Χάρης Γιακουμάτος είναι ένα πρόσωπο το οποίο δεν περίμενε κανείς να ακουστεί το όνομα του και θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να τον δούμε μετά από τόσο καιρό!

Έχουμε πολλά να δούμε ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά: