Περιοχές για καφέ

Υπάρχουν πολλές περιοχές για καφέ, τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς, να κάνεις τις βόλτες σου και να περπατήσεις με την παρέα σου!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Συνήθως επιλέγουν να απολαύσουμε τον καφέ μας σε κάποιο κεντρικό σημείο των Αθηνών ή των νοτίων προαστίων,αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς κάθε περιοχή της Αθήνας διαθέτει μέρη τα οποία είναι ιδανικά για να κάνεις τις βόλτες σου και κρύβουν πολύ όμορφα μαγαζιά.

Υπάρχουν τρεις περιοχές στην Αθήνα οι οποίες μπορεί να σου φαίνονται “άκυρες” για καφεδάκι αλλά είναι εξαιρετικές και μπορείς να απολαύσεις τις βόλτες σου μαζί με την παρέα σου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη City Now (@city_nowgr)

#1.Μοσχάτο

Το Μοσχάτο είναι μια περιοχή που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ένα “μεγάλο”χωριό καθώς έχει πολλές μονοκατοικίες και σημεία στα οποία μπορείς να περπατήσεις πολύ άνετα και χαλαρά χωρίς να νιώθεις ότι σε “πνίγουν” τα αυτοκίνητα. Στην κεντρική πλατεία του Μοσχάτου υπάρχουν μικρά καφέ στα οποία μπορείς να αράξεις με την παρέα σου και να τα πείτε, και είναι ιδανική περιοχή όταν ο ήλιος έχει ξεπροβάλλει.

#2.Νίκαια

Η Νίκαια είναι και αυτή με τη σειρά της μια περιοχή που έχει αρχίσει να “ανεβαίνει” και σε πολλά σημείο έχουν δημιουργηθεί εξαιρετικοί χώροι όπου μπορείς να πιεις καφέ και να φας εξαιρετικό brunch.

#3.Τζιτζιφιές 

Από τη στιγμή που δημιουργήθηκε  κέντρο πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος έχει ανέβει πολύ η περιοχή και σε διάφορα στενά υπάρχουν μικρά καφέ τα οποία είναι ιδανικά. για κουβέντα μακριά από όλα τα αδιάκριτα βλέμματα.

Τσέκαρε και αυτά: