PINK

Η παγκόσμια superstar και pop icon, PINK, κυκλοφορεί το εκρηκτικό νέο single, “Never Gonna Not Dance Again,” μέσω της Panik Records/Sony Music.

Σε παραγωγή των βετεράνων Max Martin και Shellback, που έχουν βάλει το χέρι τους και στιχουργικά στο τραγούδι μαζί με την P!NK, υπογράφουν μαζί της ένα νέο pop single που σε βάζει αμέσως σε ένα χαρούμενο mood για χορό και  για να ξεχάσεις τις δυσκολίες που περνάς.

Παράλληλα με το track είναι διαθέσιμο και το παιχνιδιάρικο video, το οποίο έχει σκηνοθετήσει η P!NK μαζί με το duo Nick Florez & RJ Durell. Το clip διαδραματίζεται σ’ ένα μανάβικο, στο οποίο η P!NK χορεύει πάνω σε πατίνια, μαζί με ένα cast ντυμένο με χαρούμενα χρώματα. Δείτε το εδώ.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού, η P!NK είχε ανακοινώσει το ‘Vicious Bitches Chips’es’, στο οποίο οι θαυμαστές της μπορούσαν να καλέσουν τον αριθμό 1-888-262-PINK για να έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση από το τραγούδι, να ακούσουν διάφορα tips από την P!NK και πολλά άλλα.

Μέσα στον μήνα, η P!NK θα κάνει την πρώτη ζωντανή εμφάνιση για το “Never Gonna Not Dance Again” στα φετινά American Music Awards 2022 στη σκηνή του Microsoft Theater στο Λος Άντζελες την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.

Τσέκαρε κι αυτό:

Κιμ Καρντάσιαν : Δηλώνει “πώς αλλάζει μορφή” το σώμα της