Πισίνες

Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ και παρά το γεγονός ότι όλες οι ελληνικές θάλασσες είναι γεμάτες από κόσμο, το ίδιο συμβαίνει και με τις πισίνες, αφού έχουν κι αυτές πολλούς fans.

Οι πισίνες σου προσφέρουν μία ασφάλεια ότι ξέρεις τι βρίσκεται στα πόδια σου και συνήθως έχουν και μία αίσθηση πολυτέλειας, ότι θα έχεις την ξαπλώστρα σου, τον καφέ σου ή τη σκιά σου εάν το επιθυμείς.

Για αυτό το λόγο είναι και ανάρπαστες κάθε χρόνο. Βέβαια οι πισίνες που υπάρχουν στην Ελλάδα είναι μαγικές ειδικά όταν συνδυάζονται και με ένα μαγευτικο τοπίο, αλλά στο εξωτερικό υπάρχουν πισίνες που θα τις χαρακτηρίζαμε και εξωπραγματικές.

Σε πολλά μέρη του κόσμου, που φυσικά δεν έχουν τις ελληνικές παραλίες και τα ασφαλή νερά της χώρας μας, οι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να κάνουν κυριολεκτικά θαύματα, μετατρέποντας αυτό που λέμε πισίνα σε έργο τέχνης ή σε μία βαριά survivor δοκιμασία.

Οι πισίνες αυτές είναι αδιανόητες, αφού μπορεί να κολυμπάς και να βλέπεις κάτω την πόλη σε ένα ύψος που μπορεί να αγγίζει και τα εξήντα μέτρα.

Σε άλλες περιπτώσεις οι πισίνες αυτές έχουν ειδικούς μηχανισμούς έτσι ώστε να δημιουργούνται τεχνητά κύματα ύψους τουλάχιστον τριών μέτρων και στις οποίες φυσικά έχουν καταγραφεί ουκ ολίγοι τραυματισμοί.

Σε μία άλλη περίπτωση μέσα από μία νεροτσουλήθρα διασχίζεις μία ολόκληρη πισίνα, ενώ γύρω σου σε απόσταση αναπνοής κολυμπούν καρχαρίες.

Ρίξτε μία ματιά στις 20 πιο τρομακτικές πισίνες του κόσμου!

Εσείς θα το τολμούσατε άραγε;

Τσέκαρε κι αυτό:

Ασημίνα Χατζηανδρέου : Η πιο δύσκολη στιγμή της στο Survivor