Παύλος Χρηστίδης του Μιχαήλ (Σπύρος Σπαντίδας)

Νεόπλουτος φίλος του Αρίστου. Άνθρωπος λαϊκής καταγωγής, που προσπαθεί να την κρύβει ανάλογα με την περίσταση. Όταν νιώθει άνετα, απελευθερώνεται. Ο Παύλος διατηρεί Delicatessen στην περιοχή. Με τη σύζυγό του, Λίλα, είναι γείτονες του Αρίστου και  της Μελίνας. Τους δύο άντρες συνδέει φιλία, αλλά και ένας ανταγωνισμός για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη φιγούρα με τα λεφτά του. Αυτό δημιουργεί μεταξύ τους εντάσεις, αλλά και ευτράπελα. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στηρίξει την «καριέρα» της Λίλας, αλλά οι φωνητικές της ικανότητες κάνουν το έργο του πολύ δύσκολο, έως και… ακατόρθωτο. Εκείνος, πάντως, «λατρεύει» τη φωνή της.

Ο Παύλος, παρόλο που έχει τρελή αδυναμία στη μοναχοκόρη τους, Εριέττα, προσπαθεί να είναι και αυστηρός απέναντί της όταν κάνει κάτι στραβό, αλλά… χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Εριέττα Χρηστίδη (Ειρήνη Τσέλλου)

Η κόρη του Παύλου και της Λίλας. Είναι συμμαθήτρια του Αλέξανδρου, από τον οποίο δεν περνάει απαρατήρητη… Έξυπνο κορίτσι και όμορφο, με έντονη προσωπικότητα και με συνεχή τάση αμφισβήτησης. Της αρέσει να κοντράρεται με όποιον προσπαθεί να της το παίξει έξυπνος και ειδικά όταν ξέρει ότι έχει απέναντί της έναν ικανό αντίπαλο. Έτσι, ξεκινάει και η κόντρα της με τον Θάνο.

Ο Θάνος, όμως, διαφέρει από τα άλλα αγόρια της ηλικίας του και ειδικά από τυπάκια σαν τον Αλέξανδρο, που ναι μεν είναι κοινωνικός και εκδηλωτικός, αλλά έχει ρηχή σκέψη και του αρέσει να κάνει φιγούρα. Καταλήγει, λοιπόν, να είναι το «μήλον της Έριδος» ανάμεσα στα δυο αγόρια.

Συντελεστές

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου,
Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας,
Νίκος Seymour Σταθόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.
Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Το «ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ;» είναι παραγωγή της TANWEER PRODUCTIONS.
#PoiosPapadopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Rouk Zouk: Μοναδικές αστείες στιγμές