Πόπη Παγούδη

Η Πόπη Παγούδη μπήκε στο “My Style Rocks” και κατάφερε να προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στις συμπαίκτριες της καθώς παρουσίασε το προσωπικό στιλ της και η πρώτη φορά δεν πήγε άσχημα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το 24χρονο κορίτσι το οποίο βρέθηκε  στο πλατό του ριάλιτι μόδας μας ήρθε από την πανέμορφη Χίο και οι πρώτες της εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές, ενώ χαρακτήρισε όλες τις παίκτριες “κούκλες”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

Η επιχειρηματίας – έχει δυο μαγαζιά με ρούχα – και για εκείνη είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μπήκε στο παιχνίδι γιατί άφησε πίσω τις δουλειές της για να μπορέσει να δείξει το στιλ της. Μάλιστα, δηλώνει influencer και στο Instagram έχει καταφέρει να “χτίσει” ένα πολυ δυνατό κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζει καθώς έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για την προώθηση προϊόντων μέσω του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης!

Η Πόπη Παγούδη έχει έντονη δραστηριότητα στο Instagram και το TikTok και το τελευταίο διάστημα έχει δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στο δεύτερο μέσο μιας και όλοι έχουν στραφεί προς αυτό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @popi_pagoude

Ωστόσο, στο Instagram έχει πολλές εικόνες οι οποίες είναι εκπληκτικές και τα likes που λαμβάνει είναι πολλά και πρέπει να την τσεκάρεις!

Η πρώτη κριτική στην Πόπη

Η Πόπη εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές φορώντας ένα απλό τζιν και ένα jacket το οποίο ήταν κόκκινο και μια μπλούζα με μαρινιέρα!

Ο Στέλιος Κουδουνάρης της είπε πως στο παιχνίδι θέλουν προτάσεις και πως το look της ήταν πολύ απλό και είχε άκυρες αναφορές!

Ωστόσο, όλοι οι κριτές την καλωσόρισαν με την πιο χαμηλή βαθμολογία και πήρε την πρώτη κρυάδα του ριάλιτι μόδας!

Το νεαρό κορίτσι είναι έτοιμο για όλες τις προκλήσεις και μέσω του παιχνιδιού θα δείξει και πράγματα τα οποία έχει στα μαγαζιά της για να τα δουν οι τηλεθεάτριες!

Τσέκαρε και αυτά: