Πόρτο Γερμενό

Aν είσαι από τους citynowers που θέλουν να ξεφεύγουν από την Αθήνα που και που για να κάνουν βουτιές, τότε το Πόρτο Γερμενό είναι η περιοχή για εσένα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Kατά τους καλοκαιρινούς μήνες μπορούμε να κάνουμε μικρές εξορμήσεις αν μένουμε στην Αθήνα σε διάφορες περιοχές οι οποίες είναι κοντά και έχουν να μας προσφέρουν αυτό που αναζητάμε!

Αν θέλεις να κάνεις μια μικρή μονοήμερη εκδρομή, τότε το Πόρτο Γερμενό είναι ιδανικό αφού έχει όλα τα καλά και είναι μόλις 50 λεπτά από την Αθήνα!

Διαθέτει παραλίες οι οποίες είναι πιο… απομονωμένες, παραλίες για οικογένειες και παραλίες που έχουν βότσαλο! Τα γαλαζοπράσινα νερά του Κόλπου των Αλυκονίδων σε περιμένουν για βουτιές ενώ οι αμμουδιές σε καλούν να απολαύσεις τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού (παναττική φοράμε αντηλιακό).

Πρόκειται για ένα παραθαλάσσιο χωριό στο βορειοδυτικό τμήμα της Αττικής και η επίσημη ονομασία του είναι Αιγοσθένα.

Για να μπορέσεις να βρεθείς στον μικρό, επίγειο παράδεισο της Αττικής θα πρέπει να περάσει από το όρος Πατέρα το οποίο είναι πανέμορφο και σίγουρα θα απολαύσεις τη διαδρομή!

Η παραλία Προσήλι είναι η πιο γνωστή και εκεί θα απολαύσεις τα δροσερά νερά που φέρνει προς τα έξω ο Κορινθιακός κόλπος ενώ θα βρεις μικρές γωνιές δροσιάς λίγο πριν φτάσεις σε αυτή που ίσως να θες να ρίξεις μια βουτιά.

Στην περιοχή θα βρεις πολλά ταβερνάκια και καφέ για να φας κάτι ή για να πιες κάτι, και σίγουρα θα θέλεις με την παρέα σου να απολαύσεις μια κρύα μπύρα τις απογευματινές ώρες!

Τσέκαρε και αυτά: