Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι “εξαρτάται” από την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ “για την κοινωνική του ζωή”, όπως είπε βασιλικός ειδικός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Από το 2020 ο πρίγκιπας Χάρι και σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, έφυγαν από τη βασιλική οικογένεια και προσπάθησαν να κάνουν μία καινούργια αρχή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της NewYorkPost, αφού μετακόμισαν στην Καλιφόρνια Χάρι βασίζεται πλέον στις φιλίες της συζύγου του για πολλές από τις κοινωνικές του αλληλεπιδράσεις στο Golden State, όπως υποστηρίζει ο βασιλικός συγγραφέας Phil Dampier.

“Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει έναν κύκλο φίλων που μπορεί να χαλαρώσει μέσα στο Mοντεσίτο, το οποίο έχει πληθυσμό ηλικιωμένων, και είμαι βέβαιος ότι αυτό του κοστίζει”, ανέφερε στο Fabulous Magazine

«Όχι μόνο έχασε την οικογένειά του, τη βασιλική του ιδιότητα και τις στρατιωτικές του σχέσεις, αλλά έχασε και πολλούς φίλους», είπε ο συγγραφέας, και στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι στοίχισε στον Χάρι το ότι έφυγε από το σπίτι του και πως πλέον εξαρτάται από την 42χρονη «για την κοινωνική του ζωή».

Παρόμοια σχόλια είχε κάνει και ο Γκραντ Χάρολντ, ο οποίος εργάστηκε για τον μονάρχη για επτά χρόνια όταν ακόμη ήταν ο Πρίγκιπας της Ουαλίας. Ο Χάρολντ είπε πως σταμάτησε να επικοινωνεί με τους φίλους που μοιραζόταν κάποτε με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Ξέρω αρκετούς από τους φίλους του Χάρι οι οποίοι δεν έχουν καθόλου νέα του τώρα», είπε ο Χάρολντ.

Μάλιστα, το ίδιο μπορούμε να πούμε και για τη σχέση του με τον αδελφό του, που κάποτε ήταν «οι καλύτεροι φίλοι». «Ήταν και τα δύο πολύ κοινωνικά αγόρια», ισχυρίστηκε ο Χάρολντ και πρόσθεσε ότι «για αυτό όλο αυτό είναι τόσο λυπηρό τώρα, πώς από τους καλύτερους φίλους έχουν γίνει τόσο απόμακροι».

Τσέκαρε και αυτά:

Beauty tips: Οι κανόνες που ακολουθούν πιστά οι Γαλλίδες

Περπάτημα: Πόσα βήματα μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου