Πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ επέλεξαν να φύγουν από το βρετανικό παλάτι και να κάνουν τη ζωή τους στην Καλιφόρνια, καθώς – όπως έχουν πει – δεν άντεχαν την πίεση των μίντια της Βρετανίας και το γεγονός πως δεν υπήρχε συμπερίληψη σε διάφορα ζητήματα.

Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας, δεν “έσκασε” και ιδιαίτερα με την απόφαση που πάρθηκε και σιγά-σιγά άρχισαν να αποκόπτουν το ζευγάρι από διάφορα θέματα. Ωστόσο, συνεχίζουν να λαμβάνουν κάποιες “επιχορηγήσεις” με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Καθώς περνά ο καιρός, φαίνεται πως το χάσμα μεγαλώνει και η βασιλική οικογένεια προέβη σε μια “σιωπηλή” κίνηση η οποία σημαίνει πολλά! Όπως αναφέρει η Daily Mail, έγιναν αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας και τα βιγραφκά του ζευγαριού έχουν αλλάξει θέση και τα έχουν μεταφέρει σε πολύ χαμηλό σημείο της ιστοσελίδας. Παράλληλα, έχει αφαιρεθεί πολύ σιωπηρά ο τίτλος “His Royal Highness” που είχε ο πρίγκιπας Χάρι.

Το ζευγάρι θα μπορούσε να διατηρήσει επίσημα τους τίτλους του αν είχε παραμείνει υπό το βασιλικό καθεστώς, όμως επέλεξαν αποχωρήσουν από όλα όσα πρεσβεύει η βασιλεία και πλέον δεν έχουν τα περισσότερα προνόμια όπως είναι η φρουρά για την προστασία του.

Τσέκαρε και αυτά: