Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ : Ο Βρετανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Πιρς Μόργκαν, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει μιλήσει κατά καιρούς, σκληρά, για τη βασιλική οικογένεια αλλά όταν γίνονται σωστά πράγματα, είναι από τους πρώτους που βγαίνουν στο γυαλί και τους “χειροκροτά”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είδαν το ντοκιμαντέρ τους να δέχεται απίστευτα “πυρά”, σχόλια που τρομάζουν αλλά και οργή από τον βρετανικό λαό. Αλλά ο Πιρς Μόργκαν ήταν αυτός που τους ξέσκισε στην κυριολεξία με τα λόγια του.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του, ο δημοσιογράφος τον οποίο έχουμε δει να κατακεραυνώνει συμμετέχοντες στο “Βρετανία έχεις ταλέντο”, παραδέχτηκε πως στην αρχή της σχέσης του πρίγκιπα με τη Μέγκαν, ήταν από εκείνους που την υποστήριξαν αλλά βλέποντας τον τρόπο που λειτουργεί, άρχισε να αηδιάζει με τον τρόπο που παρουσιαζόταν ως”θύμα” και το ντοκιμαντέρ επιβεβαίωσε όλα όσα εκείνος πίστευε.

Ο Πιρς Μόργκαν παρακολουθούσε στιγμιότυπα από το ντοκιμαντέρ και όταν τελείωναν, έπαιρνε τον λόγο μιλώντας σαν να είναι μπροστά του το ζευγάρι που άφησε το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, είναι δυο πρόσωπα που προσπαθούν να γίνουν οι νέοι “Καρντάσιανς” και η ηθοποιός είναι αδυσώπητη. Ενοχλήθηκε πολύ με το γεγονός πως ο Χάρι συνέκρινε τη σύζυγό του με τη μητέρα του, και είπε πως η Νταϊάνα δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είναι η Μέγκαν.

“Πολλά δάκρυα μας δείχνει η Μέγκαν,και μπορεί από ότι φαίνεται να το κάνει με μεγάλη ευκολία. Θυμάμαι πως ο Χάρι έλεγε πως τα μίντια χρησιμοποιούσαν τη μητέρα του για τα νούμερα. Αλλά ο ίδιος χρησιμοποιεί τη νεκρή μητέρα του για να προκαλέσει τη συμπάθεια του κόσμου για να “πουλήσει” το ντοκιμαντέρ”, είπε ο δημοσιογράφος.

Πρίγκιπας Χάρι ντοκιμαντέρ – Σε ένα άλλο σημείο, ακούγεται ο πρίγκιπας Χάρι να λέει πως μόνο εκείνοι ξέρουν όλη την αλήθεια και ο Μόργκαν του λέει μέσω της εκπομπής του :

“Δε θα καταλάβαινες όλη την αλήθεια, ακόμη και αν σε χτυπούσε στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου. Δε μας νοιάζει η αλήθεια σου. Μας τη λες τα τελευταία χρόνια. οι ισχυρισμοί ότι είστε θύματα είναι τελείως ανυπόστατοι. Ο χρόνος που δημοσιεύτηκε το ντοκιμαντέρ είναι απαράδεκτος, καθώς δε σεβαστήκατε το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η σειρά θα φέρει νούμερα στο Netflix αλλά για όλους τους λάθους λόγους”.

Μια ατάκα ήταν αυτή που έχει τεράστιο νόημα…”Πώς γίνεται να συνεχίζουν να “παίζουν” τα θύματα όταν ζουν στην άλλη άκρη του κόσμου μέσα στη χλιδή και απολαμβάνουν τα προνόμια; Αυτό το ζευγάρι επιβιώνει εξαιτίας των προνομίων. Ο βασιλιάς Κάρολος θα έπρεπε να τους αφαιρέσει όλα τα δικαιώματα γιατί συνεχίζουν να παίζουν τα θύματα”.

Σύμφωνα με τον Μόργκαν, το ζευγάρι δημιουργεί ένα ψευτοριάλιτι, κοροϊδεύει τον κόσμο και τη βασιλική οικογένεια και το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί μίσος με το ψεύτικο δράμα.

Tσέκαρε και αυτά :

Κιμ Καρντάσιαν : Ο Κάνιε Γουέστ της βρήκε σύζυγο

Συμβουλές για τη ζωή : Ο 9χρονος Παναγιώτης είναι τρομερός