Κιμ Καρντάσιαν

Ο Κάνιε Γουέστ δεν έχει αφήσει την Κιμ Καρντάσιαν σε “χλωρό κλαρί” και συνεχίζει να της στέλνει “υποχθόνια μηνύματα” μέσω πολλών συνεντεύξεων του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Για μια ακόμη, ο γνωστός ράπερ που έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Χίτλερ και που πιστεύει πως η νέα τάξη πραγμάτων είναι αυτή που ευθύνεται για την κατρακύλα της ανθρωπότητας, θέλησε να απευθυνθεί στην πρώην σύζυγο του και της έδωσε μια συμβουλή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στον Αλέξ Τζοόυνς, έστειλε ένα μήνυμα στην Κιμ Καρντάσιαν λέγοντας της πως πρέπει να βρει έναν άνδρα για να φτιάξει σωστά τη ζωή της και πως ο κατάλληλος σύζυγος για εκείνη θα ήταν ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι.

“Παντρέψου κάποιον σπουδαίο. Πήγαινε παντρέψου τον Τομ Μπρέιντι. Κάνε ό,τι θες, αλλά να παντρευτείς και να χρησιμοποιείς τα social media ως επιρροή για τις οικογένειες. Να τους δείχνεις πως πρέπει να μείνουν ενωμένες. Μην αφήσεις τον διάβολο να σε χρησιμοποιήσει”. 

Η Κιμ, προφανώς και δεν έχει απαντήσει κάτι σε αυτή τη δήλωση αλλά δε νομίζουμε να της αρέσει ο Τομ Μπρέιντι σύμφωνα με τις επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν!

Τσέκαρε και αυτά :

Εύα Καϊλή : Αυτός είναι ο λογαριασμός της στο Instagram

Σειρές Νetflix : Επιστρέφει το “Shadow and bone”