Πρίγκιπας Χάρι

O πρίγκιπας Χάρι μπορεί να βρίσκεται εκτός Βρετανίας και να έχει αποτραβηχτεί πλήρως από τη βασιλική οικογένεια για να μπορεί να ζήσει τη ζωή του στην Καλιφόρνια με τη Μέγκαν Μάρκλ και τα παιδιά τους, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν απασχολεί και πως δεν υπάρχει κόσμος ο οποίος θέλει να ξέρει τι συμβαίνει με όσα κάνει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αν ξαφνικά περπατάς στους δρόμους του Λονδίνου και συναντήσεις έναν τζιντζερομάλλη άνδρα με κοστούμι και σου θυμίσει τον αγαπημένο πρίγκιπα, μην ξαφνιαστείς! Είναι ο Rhys Whittock, 39 ετών από το Κεντ και είναι ο άνδρας που προσλαμβάνεται από διάφορες εταιρείες γιατί είναι σωσίας του κοκκινομάλλη “αντάρτη” της βασιλικής οικογένειας!

Σύμφωνα με τη Daily mail, o σωσίας ο οποίος έπαθε σοκ όταν αποφάσισε ο πρίγκιπας Χάρι να φύγει από την Αγγλία, είδε ξαφνικά την καριέρα του να απογειώνεται όταν κυκλοφόρησαν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα και από τότε δεν έχει σταματήσει να δέχεται προτάσεις για να εμφανιστεί σε διάφορα shows και να κάνει διαφημίσεις.

Ο ίδιος ισχυρίζεται πως μπορεί μέσα σε μια μέρα να βγάλει μέχρι και 1.000 λίρες υποδυόμενος τον πρίγκιπα και δηλώνει μεγάλος θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας.

Εμείς πάντως δεν πιστεύουμε πως μοιάζουν!

Τσέκαρε και αυτά: