Πρίγκιπας Χάρι

Ασυνεπείς φέρεται πως ήταν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς “έχασαν” τη συμφωνία που είχαν κάνει με τη γνωστή πλατφόρμα φιλοξενίας ηχητικών εκπομπών και τραγουδιών, Spotify.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H συμφωνία του ζευγαριού με τη γνωστή πλατφόρμα ολοκληρώθηκε σύμφωνα με κοινή δήλωση που έκαναν και οι δυο μεριές και πλέον το ζεύγος θα πρέπει να αναζητήσει νέο τρόπο για να μπορέσουν να φιλοξενήσουν όλα όσα θέλουν να κάνουν πάνω στο κομμάτι των podcasts.

“Το Spotify και η Archewell Audio συμφώνησαν αμοιβαία να χωρίσουν οι δρόμους τους και είναι περήφανοι για τη σειρά που δημιούργησαν μαζί”, αναφέρει η δήλωση.

Όπως ανέφερε ανώνυμη πηγή στο Variety, το ζευγάρι ήθελε να σταματήσει η συνεργασία που είχε με την πλατφόρμα έτσι ώστε να βρουν μια νέα “στέγη” για τα ηχητικά έργα τους ενώ οι άνθρωποι του Spotify περίμεναν πως μέσα στα τρία χρόνια της συνεργασίας τους θα δουν περισσότερα έργα αλλά τελικά πήραν μόνο μια σειρά από τις εκπομπές και το “Archetypes” έβαλε τη συμφωνία “στο πάγο”.

Η Μέγκαν Μάρκλ είχε κάνε πρεμιέρα το 2022 με το podcast στο οποίο προσπαθούσε να αποδομήσει την ιστορία των κοινωνικών στερεοτύπων για τις γυναίκες και είχε καταφέρει να μείνει στις πρώτες θέσεις για 12 εβδομάδες.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγος του ετοιμάζονται για άλλα πράγματα!

Τσέκαρε και αυτά: