Instagram

Ιnstagram: Έπεσαν για μια ακόμη φορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκουν στην εταιρεία “Meta” του Μαρκ Ζούκερμπεργκ και για αρκετή ώρα ο κόσμος δεν μπορούσε να στείλει μηνύματα, να ανοίξει stories και να δει δημοσιεύσεις.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι πλατφόρμες της Μeta παρουσίασαν προβλήματα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη ο Βόλος, η Πάτρα και στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το DownDetector, τα προβλήματα στο Instagram ξεκίνησαν πιο νωρίς και στις περιοχές που αναφέραμε παραπάνω ξεκίνησαν τα έντονα προβλήματα! Προς το παρών φαίνεται να έχει αρχίσει να επανέρχεται το σύστημα, όμως υπάρχουν χρήστες του Whats App οι οποίοι αναφέρουν πως δεν μπορούν να στείλουν μηνύματα!

Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια γνωστοποίηση από τη Meta η οποία να αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έπεσε το Ιnstagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Οι πλατφόρμες έχουν αρχίσει να επανέρχονται σιγά σιγά ενώ το twitter για μια ακόμη φορά είναι ο “νικητής” αφού όλοι όσοι αντιμετώπισαν προβλήματα, έσπευσαν να κάνουν τα σχόλια τους για όσα συνέβησαν!

Ας ελπίσουμε πως δε θα υπάρξει κάποιο άλλο θέμα μέσα στις επόμενες μέρες!

Τσέκαρε και αυτά: