Πριγκίπισσα Μαργαρίτα

Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η μικρότερη αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, έχει γίνει γνωστό πως είχε μία σχέση γεμάτη πάθος με τον σταρ του Χόλιγουντ Έντι Φίσερ το 1953, κάτι που ο Φίσερ δεν είχε αφήσει ασχολίαστο αφού καυχιόταν ότι ικανοποίησε την “γαλαζοαίματη”, «πολλές φορές» κατά τη διάρκεια του «εκρηκτικού σεξ».

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η τέταρτη σύζυγος του Φίσερ, Τέρι Ρίτσαρντ, είπε στην Daily Mail ότι:

«Ο Έντι δεν μίλησε ποτέ για την πριγκίπισσα Μαργαρίτα δημόσια, τη σεβόταν πάρα πολύ, αλλά μου είπε για τη συνάντησή τους πολλές, πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου μας. Αναπολούσε αυτές τις στιγμές που μοιράστηκαν με μεγάλη στοργή».

Η Τέρι Ρίτσαρντ, αναφέρει περισσότερα για αυτή τη σχέση στα νέα απομνημονεύματα της, «Beauty Queen Dreams», ενώ σημειώνεται ότι ήταν παντρεμένη με τον Φίσερ από το 1975 έως το 1976.

Το 1953, στο φιλανθρωπικό χορό Red, White and Blue στο ξενοδοχείο Dorchester στο Λονδίνο, ο Φίσερ γνώρισε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, με την κόρη του, Carrie Fisher, να αναφέρει στο The Jonathan Ross Show το 2016 ότι: «Ο Έντι είχε κολλήσει μαζί της την πρώτη φορά που την είδε. Ο πατέρας μου έκανε σεξ με την πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Με όμορφο τρόπο έκαναν έρωτα».

Ο Φίσερ ήταν από τους περιζήτητους άνδρες εκείνης της εποχής, ενώ είχε παντρευτεί πέντε φορές συμπεριλαμβανομένης της Ελίζαμπεθ Τέιλορ. Στο βιβλίο αναφέρεται ότι:

«Ήταν ένα τεράστιο αστέρι, ένα εφηβικό είδωλο. Υποθέτω ότι θα μπορούσατε να τον αποκαλείτε τον Harry Styles της εποχής του. Η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν μεγάλη θαυμάστριά του και είχε μια φίλη, την κόρη του πρέσβη των ΗΠΑ στη Βρετανία, να μεταφέρει όλους τους δίσκους του από τις Ηνωμένες Πολιτείες πριν κυκλοφορήσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Έντι έλαβε ένα σημείωμα από την πριγκίπισσα που του έλεγε πόσο ανυπομονούσε να τον συναντήσει στο χορό, στο οποίο συμμετείχαν η βασίλισσα Ελισάβετ και η βασιλομήτωρ. Ο Έντι θεωρούσε πολύτιμο το σημείωμα, το οποίο έγραφε: «Δεν θα κάνουμε τόσο θόρυβο όσο κάνουν στο Palladium, αλλά θα το λατρέψουμε ακριβώς το ίδιο. Θα οδηγήσω το χειροκρότημα». Ο Έντι την είχε σταμπάρει την πρώτη φορά που την είδε. Μου είπε ότι ήταν μικροσκοπική με τα πιο όμορφα διαπεραστικά μπλε μάτια. Τραγούδησε για 45 λεπτά και αφιέρωσε όλα τα ερωτικά του τραγούδια κατευθείαν σε εκείνη».

Ωστόσο, εκείνη την εποχή η πριγκίπισσα Μαργαρίτα ήταν ερωτευμένη με τον Πίτερ Τάουνσεντ, τον οποίο είχε αρραβωνιαστεί κρυφά, όμως δεν μπορούσαν να παντρευτούν επειδή ήταν διαζευγμένος.

«Η Μαργαρίτα ήταν ακόμα πολύ ερωτευμένη με τον Πίτερ Τάουνσεντ όταν γνώρισε τον Έντι. Κατά κάποιο τρόπο το γεγονός ότι κοιμόταν με τον Έντι έρχεται σε αντίθεση με την αφήγηση ότι ήταν αυτό το φτωχό κορίτσι που ήταν καταδικασμένο να είναι δυστυχισμένο επειδή δεν μπορούσε να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπούσε. Ο Έντι μου είπε ότι ήταν ένα κορίτσι που ήξερε ακριβώς τι ήθελε και το βράδυ του χορού τον ήθελε. Του έκανε πρόταση γάμου, ρωτώντας τον αν ήθελε να έρθει στο Clarence House αργότερα εκείνο το βράδυ. Πρέπει να την θαυμάζεις. Η μητέρα της και η αδελφή της, η Βασίλισσα, ήταν στην εκδήλωση και είχε το θάρρος να ψιθυρίσει στο αυτί του Έντι και να του προτείνει σεξ» γράφει στο βιβλίο.

«Μετά τον χορό επέστρεψε στο ξενοδοχείο του και η υπηρέτρια της Μαργαρίτας τον κάλεσε και είπε ότι υπήρχε ένα αυτοκίνητο στο δρόμο για να τον πάρει. Ο Έντι κατέβηκε κάτω και ήταν ένας άντρας με πολύ τυπική εμφάνιση, που τον οδήγησε στο Clarence House. Πέρασαν με το αυτοκίνητο τους φρουρούς και οδηγήθηκε σε μια πλαϊνή είσοδο. Μόλις μπήκε μέσα, τον τραγουδιστή συνάντησε η Iris Peake, η οποία τον οδήγησε μέσα από ένα όμορφο καθιστικό με ένα πιάνο σε έναν πίσω διάδρομο με μια σκάλα που οδηγεί στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας της πριγκίπισσας Μαργαρίτας. Ο Έντι θυμόταν μικρές λεπτομέρειες, ακόμη και χρόνια αργότερα» αναφέρεται.

«Είπε ότι τα κάγκελα της σκάλας είχαν όμορφους σταυρούς στα σιδερένια και η Μαργαρίτα τον συνάντησε στην πόρτα φορώντας ένα διάφανο νεγκλιζέ με στολίδια από δαντέλα. Η κρεβατοκάμαρα μύριζε τσιγάρα και ακριβό άρωμα» γράφει η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή.

Τότε, του προσέφερε ένα ποτό, τζιν τόνικ, ωστόσο ο Φίσερ είχε πάρει ένα ενέσιμο κοκτέιλ ναρκωτικών, που του είχε δώσει ο πασίγνωστος γιατρός Dr. Feelgood.
«Ο Έντι δεν πήγαινε πουθενά χωρίς αυτόν τον άντρα. Ο Έντι προσποιήθηκε ότι έπαιρνε ενέσεις βιταμινών, αλλά, στην πραγματικότητα, έπαιρνε ένα μείγμα αμφεταμινών, στεροειδών, παυσίπονων και ζωικών ορμονών. Δεν ήθελε να επηρεαστεί η απόδοσή του στην κρεβατοκάμαρα και έτσι ήπιε νερό Malvern από ένα κρυστάλλινο ποτήρι».

Ο τραγουδιστής είχε διηγηθεί με λεπτομέρεια όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και σε άλλο απόσπασμα αναφέρει πως «Μου είπε ότι το σεξ ήταν εκρηκτικό. Η Μαργαρίτα δεν ήταν παρθένα. Ήταν ασταμάτητη στο κρεβάτι. Συνεχίστηκε για αρκετή ώρα και ήταν και οι δύο ικανοποιημένοι, πολλές φορές. Ο Έντι μου είπε ότι «ταιριάζουν τέλεια» και εκείνη φώναξε «Έντι! Ω Έντι! ξανά και ξανά. Είπε στον Dr Feelgood πόσο υπέροχο ήταν το σεξ και ο γιατρός του είπε ότι δεν έπρεπε να περιμένει τα ίδια αποτελέσματα κάθε φορά. Ο Έντι σοκαρίστηκε όταν μπήκε στο μπάνιο της Μαργαρίτας, το οποίο ήταν μικροσκοπικό για τα αμερικανικά πρότυπα. Πλύθηκε στην μπανιέρα και η Μαργαρίτα αστειεύτηκε ότι είχε κάνει μπάνιο τα σκυλιά της εκεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Μετά το σεξ ήπιαν και οι δύο διπλά ουίσκι και γελούσαν και αστειεύονταν».

«Είπε ότι η Μαργαρίτα είχε το πιο τέλειο στήθος από οποιαδήποτε γυναίκα με την οποία είχε κοιμηθεί ποτέ – και κοιμόταν με πολλές γυναίκες, συμπεριλαμβανομένης της Λιζ Τέιλορ».

Τσέκαρε και αυτά:

Μαίρη Τσαβαλιά: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το The Voice

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μπλοκ τη Ζενεβιέβ