Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά πρόκειται να παρουσιάσει το νέο Madwalk και παρευρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας, 23 Οκτωβρίου μπροστά στις κάμερες και προχώρησε σε δηλώσεις.

Γι’ αυτό τον λόγο βρέθηκε στο Kick Off Party, και αναφέρθηκε στο Shopping Star, αλλά και στον λόγο που έκανε block στο Instagram τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η Βίκυ Καγιά ανέφερε χαρακτηριστικά για το ότι δεν βρίσκεται στην τηλεόραση και το Shopping Star, το οποίο πλέον παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

«Είναι πολύ ωραία που είμαι εκτός τηλεόρασης, είμαι πολύ πιο ήρεμη. Έχει αλλάξει τελείως η πραγματικότητα της καθημερινότητάς μου και δεν σας κρύβω ότι το απολαμβάνω στο έπακρο. Ούτε καν τα μαλλιά μου δε βάφω. Το Shopping Star έκλεισε και δεν έχει νόημα να συζητάμε για αυτό. Γιατί να το δω; Θα ήθελα να μείνω όλο τον χρόνο εκτός!»

Όσο για το block που έκανε η Βίκυ Καγιλα στη Ζενεβιέβ Μαζαρί, ανέφερε ότι είναι παλιό και είπε τον λόγο που έκανε αυτή την ενέργεια. Αναλυτικά δήλωσε:

«Αυτό είναι ένα κεφάλαιο που το έχω κλείσει και δεν έχει νόημα να το συζητάμε. Αυτό έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έναν χρόνο, ενάμιση. Είναι πολύ παλιά νέα αυτά. Δεν ξέρω ακόμη γιατί τα συζητάμε. Δεν κάνω συχνά unfollow και μπλοκ. Κάνω unfollow ανθρώπους που δεν έχουμε σχέση και μιλάνε άσχημα για μένα. Δεν σηκώνομαι ένα πρωί, κάνω τη λίστα μου και λέω “ας κάνω τρία μπλοκ και πέντε unfollow”. Προς Θεού».

Τσέκαρε και αυτά:

Γουακαμόλε: Η συνταγή για την τέλεια σάλτσα 

Τίτος Λαχανάς: Το βιογραφικό, η ηλικία, το Instagram και το Fame Story