Πρωτομαγιά 2023

Πρωτομαγιά 2023 : Όλοι θέλουμε να ξεφύγουμε από την “τρέλα” της Αθήνας όταν εμφανίζεται στο ημερολόγιο ένα από τα “ποθητά” τριήμερα και φέτος θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε έστω μια μονοήμερη για να μπορέσουμε να δούμε άλλες εικόνες και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Μια μονοήμερη μπορεί να μας κάνει να χαλαρώσουμε λίγο ακόμη και αν θα θέλαμε να φύγουμε για έναν μήνα μακριά από όλους και από όλα! Και κοντά στην Αθήνα υπάρχουν εκπληκτικά μέρη τα οποία μπορείς να επισκεφτείς με την παρέα σου.

Πρωτομαγιά 2023 – Ποια είναι τα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς

#1. Λουτράκι 

Μόλις μια ώρα από την Αθήνα, το Λουτράκι είναι ένα μέρος το οποίο μπορείς να επισκεφτείς από το πρωί και να κάνεις και μια βουτιά! Έχει μαγαζιά για να φας και να πιεις καφεδάκι και δε θα σε ταλαιπωρήσει η διαδρομή!

#2. Πάχη

Είναι ο ιδανικός προορισμός για εσένα που θέλεις να απολαύσεις θαλασσινά πιάτα δίπλα στη θάλασσα και να πιεις τα ουζάκια σου (πάντα με προσοχή αν οδηγείς). Θα κάνεις μια ωραία βόλτα στο λιμάνι και έπειτα θα αράξεις για φαγητό!

#3. Πόρτο Ράφτη 

Ιδανικό μέρος για εσένα που θέλεις να είσαι κοντά στη θάλασσα και να κάνεις βουτιές! Έχει υπέροχα μαγαζιά για φαγητό και απέχει από το κέντρο της Αθήνας 40 λεπτά περίπου!

#4. Στενή Ευβοίας 

Πρόκειται για ένα χωριό το οποίο απέχει από την Αθήνα 1 ώρα και 45 λεπτά περίπου και μπορείς να κάνεις μοναδικές βόλτες ανάμεσα σε πλατάνια και καρυδιές. Τα υπέροχα ταβερνάκια σε περιμένουν για να απολαύσεις τα πιάτα που προτείνουν και ένα καφεδάκι κάτω από τα δέντρα είναι απλά αυτό που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις.

#5. Χαλκίδα 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kwstas Lagos (@kwstaslag)

Είναι ένας πολύ κλασικός προορισμός και τον επιλέγουν πολλοί διότι μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα! Καφεδάκι, φαγητό ακόμη και μια εξόρμηση στις κοντινές παραλίες για να κάνεις τις πρώτες βουτιές σου προτού μπει επίσημα το καλοκαίρι.

Τσέκαρε και αυτά: