Σχέσεις

Οι ερωτικές σχέσεις μπορεί να είναι αυτές που αποζητούμε στη ζωή μας για να νιώσουμε πως είμαστε ολοκληρωμένοι, όμως υπάρχουν κάποιες φάσεις όπου επιτρέπουμε στους άλλους να μας χρησιμοποιούν διότι η ανάγκη μας για επαφή είναι μεγάλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές φορές, η ανάγκη μας να συνδεθούμε με τους ανθρώπους σε ένα συναισθηματικό επίπεδο, θολώνει την κρίση μας και δεν μας επιτρέπει να δούμε πως μας χρησιμοποιούν για να μπορέσουν και οι ίδιοι να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες ή να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους.

Η μοναξιά είναι μια πολύ “βαριά συνθήκη” και δεν μπορούν όλοι να τη διαχειριστούν! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μπαίνουμε σε σχέσεις που μπορεί να μη μας ικανοποιούν ουσιαστικά και να χρησιμοποιούμε τον άλλον για να μην παραδεχτούμε στον εαυτό μας πώς “είσαι μόνος σου, πάει και τελείωσε”.

Ποια είναι τα 7 σημάδια τα οποία μαρτυρούν πως μπορεί να σε χρησιμοποιεί για να μην αισθάνεται μόνος του

  1. Toν “κυνηγάς” σαν να είναι κάποιος celebrity! Eσύ είσαι τοπρόσωπο που κάνει όλο το κυνήγι και εκείνος απολαμβάνει την προσοχή!
  2. Σε αφήνει πολλές φορές στο “διαβάστηκε” και απαντά όποτε θέλει εκείνος!
  3. Σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι μια “επιλογή” και όχι σαν προτεραιότητα
  4. Δεν εκφράζει συναίσθημα
  5. Στο σεξ φανερώνει τον εγωισμό του και να νοιάζεται μόνο για τη δική του ευχαρίστηση
  6. Δε δείχνει διάθεση για να κάνετε πράγματα μαζί
  7. Δεν σχεδιάζει πολύ συχνά να κάνει πράγματα με φίλους του και δείχνει να είναι πάντα διαθέσιμος! Αλλά όχι γιατί θέλει να σου αφιερώσει χρόνο!

Tσέκαρε και αυτά: