Ψευδαίσθηση

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στο Twitter καθως δείχνει μηχανές και αυτοκίνητα να “καταπίνονται” από γέφυρα και πολλοί πιστεύουν πως πρόκειται για ψευδαίσθηση! Ωστόσο, υπάρχουν και οι συνωμοσίες που δε αφήνουν ένα τέτοιο βίντεο χωρίς σχόλια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στο δρόμο μιας μεγάλης πόλης φαίνεται πως μηχανάκια και τετρακίνητα οχήματα προχωρούν κανονικά στο δρόμο και ενώ στρίβουν… εξαφανίζονται!

Κανονικά θα περίμενε κανείς πως θα εμφανιστούν από την άλλη πλευρά αλλά οι συνωμοσίες τα θέλουν να εξαφανίζονται σε μια άλλη διάσταση! Όσοι έχουν παρακολουθήσει μέχρι στιγμής το βίντεο δυσκολεύονται να καταλαβαίνουν τι συμβαίνει με τα οχήματα!

Τα σχόλια των χρηστών κάτω από το βίντεο ήταν πολλά με αρκετούς να αναφέρουν πως πρόκειται για μια νέα πύλη σε κάποια άλλη διάσταση! Ωστόσο, πρόκειται για μια πολύ έξυπνη ψευδαίσθηση η οποία προκαλεί τεράστιο ενδιαφέρον!

Όποιος το δημιούργησε έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα βίντεο στο οποίο σίγουρα έχει χρησιμοποιήσει πλάνα από κίνηση και στατική εικόνα αφού θα δεις πως το νερό δεν κινείται και πως ξεθωριάζει στο σημείο της γέφυρας όπου φαίνεται να περνούν τα οχήματα!

Τα deep fake βίντεο έχουν καταφέρει να κεντρίσουν το ενδιαφέρον πολλών και εύκολα μπορεί κάποιος να ξεγελαστεί!

Τσέκαρε και αυτά: