Ιωάννα Τούνη

Αποφάσισε να επιστρέψει στο Youtube, η Ιωάννα Τούνη, μετά από δυο χρόνια αποχής και θέλησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της και τη νέα ζωή της ως μανούλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή instagrammer θέλησε να καθίσει μπροστά από μια κάμερα στο σαλόνι της και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που της έκαναν οι followers στο Instagram σχετικα με την εγκυμοσύνη και τα είπα όλα. Με ανατριχιαστικες λεπτομέρειες.

Άβαφη και φορώντας ένα χαλαρό πιτζαμάκι, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε τη στιγμή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε καισαρική τομή καθώς ο “Νουνίτος” δεν έβγαινε φυσιολογικά παρόλο που είχε πάρει τη σωστή θέση.

“Μπήκαμε για καισαρική όμως εγώ έχω θρομβοφιλία, και σε όλη την εγκυμοσύνη χτυπούσα ενεσούλες για να αραιώσει το αίμα. Ο Δημήτρης ήταν μέσα και του είπα να μην κουνηθεί. Οι γιατροί φώναζαν πως δεν έβγαινε το μωρό και είπαν “Τραβήξτε να βγει το μωρό, 1,2,3”. Τραβάνε δεξιά και αριστερά τα όργανα και τα σωθικά και ένας τρίτος θα έβγαζε το μωρό. Άκουγα τος γιατρούς που είχαν φρικάρει. Ανοίγουν την πόρτα του χειρουργείου και φωνάζουν “Βοήθεια να έρθει νοσοκόμος”. Μπήκε ένας άνθρωπος χωρίς να κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες. Αυτό που έζησα ήταν πολύ μακριά από ότι φανταζόμουν σε φυσιολογικό τοκετό”. 

Σε ένα σημείο του βίντεο αναφέρθηκε στη μανούλα της η οποία έχει φύγει από τη ζωή και πιστεύει πως εκείνη ήταν που της έστειλε το μωράκι της για να μην είναι μόνη. Η Ιωάννα Τούνη συγκινήθηκε πολύ (και εμείς μαλλί της) και είναι σίγουρη πως το μωρό της είναι δώρο από τη μαμά της.

“Οι άνθρωποι δε χάνονται. Η μαμά μου με κάποιον τρόπο χαίρεται και ξέρει πως είμαι καλά”. 

Έδωσε και μια συμβουλή στις μανούλες λέγοντας πως δεν πρέπει να κλείνονται μόνες τους στο σπίτι και πως πρέπει να βγαίνουν και να παίρνουν τα παιδάκια τους μαζί!

Τσέκαρε και αυτά: