Quiet luxury

Η μόδα κάνει πολλούς “κύκλους”, διάφορα trends επιστρέφουν αλλά εμείς έχουμε στρέψει το βλέμμα μας προς το Quiet luxury, το οποίο έχει καταφέρει να γίνει huge τον τελευταίο χρόνο και πολλά είναι τα γνωστά brands τα οποία έχουν επιλέξει να ρίξουν τους “τόνους” και να δείξουν μια πιο μινιμαλιστική αισθητική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Γνωστοί οίκοι μόδας και γνωστά fast fashion brands έχουν επιλέξει να επιστρέψουν σε ένα πιο μινιμαλιστικό ύφος και βλέπουμε πουκάμισα σε πολύ clean cut γραμμές, φορέματα που αγακαλιάζουν το σώμα, πουλόβερ από πολυτελή υφάσματα όπως ειναι το κασμίρι, παντελόνια σε αυστηρές γραμμές, μεγάλες τσάντες σε γεωμετρικα σχέδια και απλά T-shirts φτιαγμένα από εκλεκτό βαμβάκι. Και αποτελούν “Πυλώνες” της ήσυχη πολυτέλειας η οποία μας θέλει να ντυνόμαστε με μίνιμαλ ρούχα καλής ποιότητας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη D U N E_ (@dune_studios)

Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς όρους στη μόδα αυτή τη στιγμή και πολλές είναι εκείνες οι γυναίκες και οι άνδρες που επιλέγουν μονοχρωμίες και items σε μινιμαλιστικό ύφος το οποίο δε φωνάζει από μακριά πως είναι ακριβό ή προσπαθεί να δείξει ακριβό.

Τα chunky παπούτσια βγαίνουν από την ντουλάπα και τη θέση τους παίρνουν κομψά loafers, οι όγκοι στα ρούχα “ησυχάζουν” και η χρωματική παλέτα είναι πολύ συγκεκριμένη (λευκό, μαύρο, nude, όλες οι αποχρώσεις του μπεζ).

Τσέκαρε και αυτά: