Ρεκόρ Γκίνες

Το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες βρήκε τον γηραιότερο σκύλο στον κόσμο και πρόκειται για τον γλυκούλη “Μπόμπι” ο οποίος είναι γεννημένος στις 11 Μαΐου του 1992 και ανήκει στη ράτσα “Rafeiro do Alentejo”.

Αυτός ο σκυλάκος ο οποίος περπατά και μυρίζει τα πάντα γύρω του, μένει στην Πορτογαλία και η οικογένεια του, του έχει ετοιμάσει ένα πάρτι γενεθλίων αυτό το Σαββατοκύριακο στη φάρμα που γεννήθηκε, στο χωριό Κονκέιρος.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη “New York Post”, ο γηραιότερος σκύλος που μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες, είναι 31 ετών και πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να βρεθούν στην Πορτογαλία για να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του αφού είναι πολύ κοινωνικός και αγαπά τον κόσμο!

Η οικογένεια του θα παραθέσει ένα πάρτι όπου και θα δώσουν το παρών 100 άτομα – κάποιοι από άλλες χώρες – και θα φάνε όλοι μαζί εκλεκτά κρέατα και ψάρια! Ο Μπόμπι τρώει άλλωστε ότι η “μαμά και ο μπαμπάς” του.

Ο Λιονέλ Κόστα είναι ο άνθρωπος που φροντίζει τον Μπόμπι και δήσωε στο γνωστό μέσο πως υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι και πολίτες που τους επισκέπτονται για να γνωρίσουν από κοντά τον σκύλο του.

 

Είναι τόσο γλυκούλης!

Τσέκαρε και αυτά :