Μάριος Πρίαμος

Μάριος Πρίαμος: Καλεσμένη στην εκπομπή “Ποιος είναι η πρωινιάτικα” ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision και τη δεύτερη “απόπειρα” της να ζήσει τη σκληρή ζωή στον Άγιο Δομίνικο ως All Star.

Η μικροσκοπική παίκτρια και τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην περίφημη ατάκα που είπε στον συμπαίκτη της και “πρώην” της, “Είσαι η ντροπή της Κύπρου” και φάνηκε μετανιωμένη καθώς της βγήκε πάνω σε συναισθηματική φόρτιση!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

“Αν άλλαζα κάτι θα ήταν μόνο αυτή η ατάκα. Δεν το θυμόμουν. Ήταν ξεκάθαρα θέμα συναισθήματος και θυμού. Πολλά πράγματα που τα είχα μαζεμένα και έλεγα πως “δεν με ενδιαφέρει, δεν θα ασχοληθώ”, τελικά όχι μόνο ασχολήθηκα… Αν άλλαζα όμως κάτι γυρνώντας τον χρόνο, πίσω ίσως να ήταν αυτός ο χαρακτηρισμός που είχα πει”.

Ο Μάριος Πρίαμος και η Ελευθερίου είναι καλά σε ανθρώπινο επίπεδο και όπως είπε η τραγουδίστρια, δε χρειάζεται να μένουν στα αρνητικά που έχουν γίνει!

H Mαρία Αντωνά ρώτησε την τραγουδίστρια για “τον μεγαλύτερο ψεύτη του All Star” kαι φάνηκε ν υπονοεί πως το “βραβείο” ανήκει στον Σπύρο Μαρτίκα!

“Για το μεγαλύτερο βραβείο στα ψέματα… ο Σπύρος Μαρτίκας έχει ένα ταλέντο! Έχει ένα ταλέντο γενικά να τα κάνει όλα λίγο πικάντικα και να τα μεγαλοποιεί. Δηλαδή όταν έλεγε για μένα πως «μπήκε στο παιχνίδι με τόσα ψέματα», ποια είναι τα τόσα ψέματα; Βγαίνοντας μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ με τον τρόπο με τον οποίο είχε γίνει όλο αυτό πίσω από την πλάτη μου. Ειπώθηκαν πολλά πράγματα πίσω από την πλάτη μου”. 

Τσέκαρε και αυτά: