Renault

Η Renault αποφάσισε να προχωρήσει σε μια νέα κίνηση και να επαναπροσδιορίσει τον σχεδιασμό του ηλεκτροκίνητου Twingo με τη βοήθεια μιας γνωστής σχεδιάστριας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H εταιρεία μαζί με τη σχεδιάστρια Sabine Marcelis ετοιμάζουν ένα πολύ ενδιαφέρον project το οποίο αναμένεται να έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο.

Η σχεδιάστρια κλήθηκε από την εταιρεία να επιμεληθεί εκ νέου το ντιζάιν του Twingo για τον 30ο εορτασμό του μετά την εμφάνισή του στην αγορά το 1993. Αυτό έρχεται σε συνέχεια των εορτασμού με τη Suite No 4 των 60στών γενεθλίων του Renault 4 από τον Matthieu Lehanneur και του εορτασμού με το R5 Diamant των 50στών γενεθλίων του Renault 5 από τον Pierre Gonalons.

Η σχεδιάστρια η οποία επιλέχθηκε από την Renault, είναι γνωστή για τα κομψά σχήματα που δημιουργεί ενώ ασχολείται με υλικά τα οποία θεωρούνται εξευγενισμένα υλικά. Ο τρόπος που χρησιμοποιεί το φως είναι ιδιαίτερος και θα δούμε το λευκό σασί να αναφέρεται έμμεσα στο αισθαντικό εσωτερικό που μοιάζει να κρυφοκοιτάζει από τα παράθυρα.

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία η οποία έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και σίγουρα το αυτοκίνητο θα έχει πολύ ενδιαφέρον!

Τσέκαρε και αυτά: