Ρόδος

Η Ρόδος βρίσκεται σε συνεχής απειλή λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει και πολλοί είναι οι celebrities οι οποίοι προσπαθούν μέσω Instagram να ενημερώσουν τον κόσμο για τις ανάγκες που υπάρχουν στο νησί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ως γνωστόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μεγαλώσει στο νησί των Ιπποτών και πονάει πολύ με όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή! Και μέσω ενός story απευθύνει έκκληση στον κόσμο!

“Αυτές τις ημέρες το διαμάντι της Ελλάδας, η Ρόδος μας, πενθεί. Πενθεί τις δασικές εκτάσεις που καταστράφηκαν, τον πανέμορφο φασικό της πλούτο, τις περιουσίες των ανθρώπων που πάλευαν μια ζωή και καταστράφηκαν από την ανεξέλεγκτη φωτιά. Παρακαλώ πολύ, αν έχετε την καλοσύνη, μην ανεβάζετε οτιδήποτε άλλο, εκτός από τις ανάγκες ή την κατάσταση που επικρατεί, έτσι ώστε να αποσυμφορήσουμε τα ΜΜΕ και να παρακολουθούμε όλοι το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων και να βοηθήσουμε άμεσα. Κάθε λεπτό μετράει”. 

Η παρουσιάστρια αναρτά διαρκώς πράγματα που αφορούν στο νησί, Ρόδος, και όπως όλοι μας ανησυχεί για τις επόμενες ώρες οι οποίες φαίνεται πως θα είναι πολύ δύσκολες!

Ας ελπίσουμε πως θα ηρεμήσει η κατάσταση!

Τσέκαρε και αυτά: