Ρόδος

Η Ρόδος για μια ακόμη μέρα δέχεται τα σκληρά χτυπήματα της φωτιάς που έχει ξεσπάσει και τα θύματα που έχει αφήσει μέχρι στιγμής είναι άμοιρα ζωάκια τα οποία δεν φταίνε καθόλου για αυτή την καταστροφή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο James Καφετζής είναι ένα από τα πρόσωπα που προσπαθούν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπους στις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν χτυπήσει το νησί των Ιπποτών και με τα μέσα που διαθέτει έχει προσπαθήσει να μεταφέρει κόσμο σε άλλες τοποθεσίες για να ξεφύγουν από τη φωτιά.

Μέσω των social media ενημερώνει για την κατάσταση που επικρατεί και μια φωτογραφία η οποία είναι αρκετά σκληρή έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

Στη φωτογραφία που ανάρτησε βλέπουμε νεκρά ελάφια τα οποία δεν κατάφεραν να επιζήσουν από τη φωτιά και η καρδιά μας σπαράζει καθώς κάηκαν ζωντανά αυτά τα πανέμορφα πλάσματα! Είναι πραγματικά μια εικόνα “γροθιά στο στομάχι”.

Η Ρόδος καταστρέφεται εξαιτίας της φωτιάς και πολλά είναι τα διεθνή ΜΜΕ τα οποία κάνουν λόγο για μια τεράστια καταστροφή από την οποία κατάφεραν να γλιτώσουν οι άνθρωποι, όμως τα ζώα ήταν αυτά που πλήρωσαν το σκληρό αντίτιμο!

Τσέκαρε και αυτά: