Twitter

O Έλον Μασκ φαίνεται πως θέλει να κάνει ένα μικρό λίφτινγκ στο Twitter καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αλλάξει το λογότυπο του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και να δούμε το πουλάκι να πετάει μακριά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό που έχει στο μέσο και αποκάλυψε πως αν οι χρήστες δουν την ανάρτηση ενός λογότυπου “X” τότε γίνει σε παγκόσμια κλίμακα.

“Αν ένα αρκετά καλό λογότυπο X αναρτηθεί απόψε, θα το κάνουμε να βγει σε παγκόσμια κλίμακα αύριο”, έγραψε στην ανάρτηση του.

Παράλληλα, ο Μασκ ανάρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Twitter όπου φαίνεται το “Χ”,

O mr.Tesla είναι έτοιμος όπως όλα δείχνουν να πει αντίο στο “πουλί” που ο κόσμος τόσο αγάπησε και να μεταπηδήσει σε μια νέα εποχή!

“Και σύντομα θα αποχαιρετήσουμε το εμπορικό σήμα του twitter και, βαθμιαία, όλα τα πουλιά”, αναφέρει σε ένα ακόμη tweet του! 

Η ομάδα του μέσου δουλεύει πολύ σκληρά για να μπορέσει να κάνει το Twitter δυνατό ξανά καθώς απειλήθηκε από το Threads του Μαρκ Ζούκεμπεργκ και ο κόσμος έχει δείξει την αντίθεση του με τις διαφημίσεις και τις πληρωμές για πακέτα που δεν είναι αναγκαία.
Τσέκαρε και αυτά :