Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του και αυτό είναι κάτι το οποίο είδαμε ξεκάθαρα στον μεγάλο τελικό του Survivor All Star όπου η παραγωγή έδειξε ένα βίντεο μ έτη στιγμή που έβλεπε τη μαμά του μετά από 6,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Προ ημερών, ο νικητής του All Star είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία με την αγαπημένη του μητέρα και την αδερφή του και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα:

“Ένα απ’τα πιο βασικά μας ένστικτα δεν είναι αυτό της επιβίωσης αλλά αυτό της οικογένειας! 
Τελειώνοντας ο τελικός του «Survivor All Star 2023» ένα πράγμα μου ήρθε να πω σε όλους όσους μας παρακολουθούσαν! Αγάπη! Μια λέξη αλλά τεράστιο νόημα! Να αγαπάτε,να το δείχνετε,να το εκφράζετε και να είστε δοτικοί..” 

Η συμβουλή που έδωσε ο Σάκης Κατσούλης στους followers της είναι πολύ επίκαιρη καθώς η Ελλάδα περνά πολλές δύσκολες ώρες και με την αγάπη και τη βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη μπορούμε να κάνουμε την κατάσταση καλύτερη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Katsoulis (@sakiskats)

Η αγάπη είναι αυτή που μας δίνει δύναμη για να προχωρήσουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες!

Τσέκαρε και αυτά: