Σάκης Κατσούλης

O Σάκης Κατσούλης έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα του μετά τη μεγάλη νίκη του στο Survivor All Star και είναι στα καλύτερα του, αφού πήρε τα λεφτά, έχει το κορίτσι του και η οικογένεια του είναι καλά και υγιής!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μιλώντας στο περιοδικό “Hello” και τον Σάββα Μπίτζα ο νικητής του Survivor All Star αναφέρθηκε σε πράγματα όπως είναι οι αποβολές παικτών από το παιχνίδι και στο ενδεχόμενο να επέστρεφε ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Υπάρχει μια φήμη που θέλει την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης να θέλει να φέρνει πίσω κάποιους παίκτες που αποβλήθηκαν από το παιχνίδι και ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει αφήσει την πόρτα σε αυτούς! Ο Σάκης Κατσούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε:

“Είναι αρκετά οξύμωρο αλλά, όταν για παράδειγμα ένας ποδοσφαιριστής δέχεται κόκκινη κάρτα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναπαίξει ποτέ στη ζωή του ποδόσφαιρο. Έκανε ένα λάθος και τιμωρήθηκε για αυτό. Του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία”. 

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για όσα έγιναν με τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα Καλύβα είπε χαρακτηριστικά:

“Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του. Τι να πω, ότι δεν συνέβαιναν; Και το “Survivor” μια μικρή κοινωνία είναι. Νομίζω ωστόσο πως τα έχουν φουσκώσει λίγο”. 

Όταν ρωτήθηκε για μια πιθανή επιστροφή στο παιχνίδι είπε:

“Είμαι πανέτοιμος! Θεωρώ ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις δύσκολες συνθήκες, μου αρέσει και αγαπώ αυτό το παιχνίδι και θα ξαναέπαιρνα μέρος”. 

Tσέκαρε και αυτά: