Καύσωνας

O καύσωνας είναι μια από τις καιρικές συνθήκες στις οποίες δεν μπορούμε να πούμε πως περνάμε καλά καθώς η ζέστη είναι απίστευτη και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά εν αντιθέσει με το κρύο όπου μπορούμε να ντυθούμε και να προστατευτούμε καλύτερα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου καύσωνα, καλούμαστε να βρεθούμε στις εργασίες μας, να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες που αφορούν στις υποχρεώσεις μας και πολλές φορές επιλέγουμε να μετακινηθούμε με το αυτοκίνητο μας! Ωστόσο, χρειάζεται προσοχή!

Όταν ο καύσωνας κάνει την εμφάνιση του πρέπει να έχουμε ελέγξει τo air condition έτσι ώστε να λειτουργεί καλά και να μη δημιουργηθούν τυχόν θέματα που μπορεί να κάνουν ζημιά στο όχημα μας.

Ωστόσο, υπάρχουν και 2 κόλπα τα οποία θα σε κρατήσουν δροσερό κατά τη διάρκεια της οδήγησης!

#1. Φόρεσε πολύ ανάλαφρα ρούχα σε ανοιχτά χρώματα! Τα σκούρα χρώματα έχουν την τάση να προσελκύουν τις ακτίνες του ήλιου και αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το θέλουμε γιατί θα ζεσταθούμε ακόμη περισσότερο!

#2.Τα παγωμένα μπουκάλια νερό είναι η λύση! Μπορείς να χαϊδέψεις το λαιμό σου με αυτά για να δροσιστείς, να πιεις παγωμένο νερό χωρίς να ανησυχείς ότι πρέπει να σταματήσεις ή να το έχεις καβάτζα σε περίπτωση που χρειαστεί το ψυγείο νερό! Μην ξεχνάς να έχεις μια πετσέτα μαζί σου!

Tσέκαρε και αυτά: