Σαμ Σμιθ

O Σαμ Σμιθ συνεχίζει να προκαλεί τα βλέμματα με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις του και μετά το act που έδωσε στα βραβεία Grammy όπου και κατηγορήθηκε για “σατανιστική λατρεία”, επέστρεψε στα Brit Awards ως vinyl αερόστατο και περπάτησε στο κόκκινο χαλί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Ο γνωστός καλλιτέχνης με τη υπέροχη φωνή που δηλώνει non binary εμφανίστηε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια vinyl δημιουργία το fashion brand ΗΑRRI – ενός later που έχει έδρα το Λονδίνο – και κατάφερε να προκαλέσει τις εντυπώσεις διότι ήταν πολύ ιδιαίτερο ένδυμα και ίσως να μην ήταν πολύ βολικό.

Το συγκεκριμένο outfit κοστίζει περισσότερο από 4.000 λίρες και φάνηκε σχετικά άβολο αλλά ο Σαμ Σμιθ περπάτησε άνετα και φαινόταν πολύ χαρούμενος με αυτό.

Τσέκαρε τον :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SAM SMITH (@samsmith)

Πολλοί ήταν αυτοί που έγραψαν στα social media πώς ο καλλιτέχνης αποζητά την προσοχή και πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει ξεκινήσει να κάνει τόσο προκλητικές εμφανίσεις. Ωστόσο, ο ίδιος έχει πει πως νιώθει πιο ελεύθερος από ποτέ και πως θέλει να εξερευνήσει όλα τα κομμάτια του εαυτού του ενώ δηλώνει λάτρης της μόδας και θέλει να την εξερευνήσει και αυτή.

 

Τσέκαρε και αυτά: