Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από το σκάνδαλο που σημειώθηκε στον Άγιο Δομίνικο και οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι πολύ “hot” αφού έχουμε να ακούσουμε πολλά πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η αθλήτρια επέστρεψε στην αγκαλιά των αγαπημένων της ανθρώπων και ετοιμάζεται να κάνει πράγματα για να αποδείξει πως ίσως τα πράγματα δεν ήταν έτσι όπως φάνηκαν στις κάμερες. Και στο πλευρό της θα έχει την Κατερίνα Δαλάκα.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε μια ανάρτηση σε story όπου δείχνει ξεκάθαρα την στήριξη της στην νέα της φίλη και αναφέρει τα εξής:

“Μετά από απώλεια συνήθως έρχεται μεγάλο κέρδος. Για εμένα κέρδος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και σε αυτή τη φάση η φιλία μου με τη Κατερίνα Δαλάκα είναι το κέρδος μου. Είμαστε δυο σε αυτό”. 

Οι δυο παίκτριες ήρθαν πολύ κοντά κατά τη διάρκεια του Survivor All Star και δυστυχώς βρέθηκαν εκτός λόγω όσων έγιναν! Αναμένεται να δούμε και να ακούσουμε πολλά τις επόμενες μέρες καθώς η 23χρονη παίκτρια είχε αναφέρει πως έχει αποδείξεις και πως θα μιλήσει με αυτές.

Περιμένουμε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: