Sandra Bullock

Η Sandra Bullock έχασε πριν από λίγες μέρες τον πολυαγαπημένο της σύντροφο, Bryan Randall, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδινε με την ALS. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ ]

O γνωστός φωτογράφος έφυγε στις 5 Αυγούστου σε ηλικία 5 ετών μετά από την σοβαρή ασθένεια και η οικογένεια του μίλησε στο PEOPLE, λέγοντας:

“Ο Μπράιαν επέλεξε να κρατήσει το ταξίδι του με την ALS ιδιωτικό και όσοι από εμάς τον φρόντιζαν κάναμε το καλύτερο δυνατό για να τιμήσουμε την επιθυμία του”.

Σύμφωνα με το People που επικαλείται πηγή κοντά στη Sandra Bullock, είπε ότι η ηθοποιός “είδε την απίστευτη έκρηξη υποστήριξης προς την έρευνα για την ALS μετά τον θάνατο του Μπράιαν. Είναι τόσο ευγνώμων σε όλους εκείνους που έχουν προσφέρει και είναι χαρούμενη που από κάτι τόσο σπαρακτικό προέκυψε κάτι τόσο θετικό για τους άλλους”. 

Η οικογένεια του Ράνταλ ζήτησε να γίνουν δωρεές στην Ένωση ALS και στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης αντί για λοτυλούδια και ήδη ‘έχουν αρχίσει οι πρώτες δωρεές!

Εκπρόσωπος της Ένωσης ALS δήλωσε στο περιοδικό ότι “επιπλέον 50.000 δολάρια συγκεντρώθηκαν από δωρητές προς τιμήν του Μπράιαν και αυξήθηκαν πάνω από 100.000 οι νέοι επισκέπτες στον ιστότοπό μας”.

“Είμαστε ευγνώμονες σε όλους που έκαναν δωρεές και η καρδιά μας είναι με την οικογένεια της Σάντρα και του Μπράιαν. Χρειαζόμαστε ακόμα υποστήριξη για να κάνουμε την ALS βιώσιμη για όλους, παντού, μέχρι να μπορέσουμε να τη θεραπεύσουμε”. 

Τσέκαρε και αυτά: