Σαρμπέλ

O Σαρμπέλ επέστρεψε στην Ελλάδα και πλέον τον βλέπουμε κάθε Σάββατο να τραγουδά στο πλευρό της Σοφίας Βογιατζάκη και μαζί κάνουν ένα δυναμικό ντουέτο! Έχει “μεταμορφωθεί” πλήρως και πλέον κάνει πολλές γυναικείες καρδιές να κάνουν “Μπαμ”.

Ο γνωστός καλλιτέχνης με το φιδίσιο κορμί, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” αποκάλυψε πως είχε ένα πρόβλημα υγείας και αναγκάστηκε να κάνει κάποιες επεμβάσεις για να μπορέσει να επαναφέρει τη φωνή του στην κατάσταση που έπρεπε!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Έκανα τέσσερις εγχειρήσεις στο Λονδίνο γιατί έβγαζα συνέχεια όγκους στις φωνητικές χορδές. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο γιατί μετά την εγχείρηση αναγκαζόμουν να μη μιλάω για εβδομάδες, ούτε μία λέξη, τα έγραφα όλα. Και όταν έκανα τέσσερις εγχειρήσεις στη σειρά, ήμουν σχεδόν μήνες χωρίς να μπορώ να μιλάω. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα όλο αυτό”.

Ο Σαρμπέλ μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας, Κατάρ και Λονδίνου καθώς δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο εξωτερικό ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει τον γάμο του “ζωντανό” καθώς κάνει διαρκώς ταξίδια αλλά με τη γυναίκα του έχουν βρει τη “χρυσή τομή”.

“Μετά το πρόβλημα υγείας που βίωσα, σταμάτησα να παίρνω τα πράγματα τόσο σοβαρά. Αυτό μου έμαθε ότι η ζωή είναι τόσο σύντομη. Μπορείς να χάσεις τα πάντα μέσα σε ένα δευτερόλεπτο”, είπε ο καλλιτέχνης και πρέπει να πούμε πως έχει απόλυτο δίκιο!

Έχει γίνει ακόμη πιο κούκλος και μας αρέσει πολύ!

Tσέκαρε και αυτά: