Σασμός

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Σασμός” ολοκληρώνεται την Πέμπτη 13/7 με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο και οι ηθοποιοί που συμμετέχουν στο project έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις αναρτήσεις τους!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη σειρά και φαίνεται πως έχει περάσει πολύ όμορφες στιγμές με τα υπόλοιπα μέλη! Έτσι, θέλησε να αποχαιρετίσει τον δεύτερο κύκλο με μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

“Σήμερα τελευταίο επεισόδιο! Μια χρονιά γεμάτη με πολλά συναισθήματα και στιγμές που μας ενώνουν ,μας ωριμάζουν και και μας κάνουν να είμαστε έτοιμοι για μια καινούργια συναρπαστική χρονιά! Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και των δυο συνεργείων θα το λέω πάντα ότι είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της σειράς! Και φυσικά ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την υπέροχη συνεργασία. Ώρα για ξεκούραση”. 

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς “Σασμός” είναι αυτό που περιμένουν να δουν όλοι καθώς αναμένεται να υπάρξουν τρομερές ανατροπές και ο κόσμος θα καθηλωθεί το βράδυ της Πέμπτης μπροστά στους τηλεοπτικούς του δέκτες!

Αναμένουμε τα σχόλια του Twitter τα οποία θα είναι σίγουρα πολλά και ιδιαίτερα!

Τσέκαρε και αυτά: