Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Τριαντάφυλλος γνωρίστηκαν στο Survivor 2021 και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη φιλία, η οποία μάλλον έληξε άδοξα αφού ο τραγουδιστής είδε τον φίλο του να έρχεται κοντά με έναν άνθρωπο που δεν ήθελε καθόλου στο Survivor All Star!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο νικητής του All Star παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ήρθε και Έδεσε” όπου ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο και τη σχέση τους και το γεγονός πως ο τραγουδιστής είχε επιλέξει να μην τον στηρίξει!

“Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Όλοι αυτό μου λένε “Γιατί ρε συ ο Τριαντάφυλλος;”. Όπως ακριβώς μου το λέτε εσείς, με μία πικρία με μία στεναχώρια. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί. Δεν είναι μόνο το Survivor του 2021 και η σχέση που βγάλαμε από όλο αυτό. Η φιλία μας κράτησε και μετά από το παιχνίδι. Ήταν πραγματική φιλία”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Σάκης Κατσούλης είπε πως αν ο Τριαντάφυλλος ήταν πραγματικός φίλος θα έπρεπε να είναι δίπλα του ακόμη και αν έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι και αυτή η δήλωση σίγουρα θα προκαλέσει τον καλλιτέχνη.

“Δεν τα έχω δει δεν έχω προλάβει να δω τι έχει ανεβάσει, αν ο μόνος λόγος ήταν η παρέα μου με τον Κόρο, δεν νομίζω ότι είναι κατακριτέο κάτι τέτοιο. Δηλαδή το βλέπω υπερβολικό, επειδή κάνω παρέα με τον Κόρο, ένα άλλο άτομο έξω να μου κρατάει κακία. Δεν είμαστε παιδάκια είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, αν εγώ ένιωσα ότι ήθελα να κάνω παρέα με τον Κόρο, αν ήταν πραγματικός φίλος μου ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να είναι δίπλα μου, και να περιμένει να γυρίσω να του εξηγήσω”. 
Tσέκαρε και αυτά: