Σασμός

Η σειρά “Σασμός” μας έχει συστήσει πολλούς ηθοποιούς τους οποίους αγάπησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό! Και πάντα απασχολούν τα επεισόδια που προβάλλονται!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς συνεχίζονται, όμως θα ρίξει σύντομα “αυλαία” ο δεύτερος κύκλος και τη νέα σεζόν θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες νέα επεισόδια και η πλοκή θα είναι κάπως διαφορετική!

Ο Μάνος Πετούσης ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 12 χρόνια αποχής, και μίλησε στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό 7 Μέρες Tv για την επιστροφή του και για την σειρά που παίζει!

Σχετικά με την επιστροφή του, ο ηθοποιός είπε:

“Γέμισα τις μπαταρίες μου και την ψυχή μου με όμορφα συναισθήματα. Όταν είσαι ηθοποιός, η ευκαιρία που σου δίνει ένας ρόλος είναι, μέσω αυτού, να έρθουν στην επιφάνεια κομμάτια δικά σου, της ψυχής σου, συναισθήματα τα οποία κάτω από άλλες συνθήκες δεν είναι εύκολο να εκφράσεις. Με έναν τρόπο, όλο αυτό το πράγμα είναι ένα άδειασμα.

Με βοήθησε στο να ξαλαφρώσω, να μιλήσω με τα λόγια της ψυχής μου, συν του ότι συνάντησα ανθρώπους που εκτιμούσα και εκτιμώ βαθιά όπως τον Στέλιο Μάινα, τη Γιώτα Φέστα, τη Μαρία Πρωτόπαππα. Είναι δώρο το να βρίσκεσαι στα ίδια πλατό με συναδέλφους που έχεις στην καρδιά σου”. 

Σχετικά με τον ρόλο του, τον Δημήτρη και αν θα τον δούμε την επόμενη σεζόν στη σειρά “Σασμός”, είπε:

“Λογικά ο ρόλος θα συνεχιστεί. Ένας γιατρός στις καθημερινές σειρές χρειάζεται, βοηθάει πολύ. Δεν το ξέρω όμως. Κανένας ηθοποιός δεν έχει κλείσει για την επόμενη σεζόν. Έχει γίνει μια ανακοίνωση ότι θα συνεχιστεί η σειρά αλλά ακόμη είμαστε σε γυρίσματα. Περιμένουν να ολοκληρωθεί ο κύκλος και έπειτα να δουν πως θα εξελιχθεί η πλοκή την επόμενη σεζόν και ποιοι ήρωες θα συνεχίσουν. Από ότι ακούγεται γενικότερα, χωρίς να είναι επίσημο, οι περισσότεροι θα συνεχίσουν”.

Τσέκαρε και αυτά: