Σασμός

Η σειρά “Σασμός” έχει καθηλώσει πολλές φορές το τηλεοπτικό κοινό με τα ιδιαίτερα επεισόδια που έχουν προβληθεί μέσω της συχνότητας του Alpha! Και ήταν φυσικό και επόμενο να πάρει το “πράσινο φως” για την επόμενη σεζόν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί δε θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στα νέα επεισόδια που θα δούμε τη νέα σεζόν και μέχρι στιγμής θα δούμε συγκεκριμένα πρόσωπα να συνεχίζουν την υπέροχη ιστορία που διαδραματίζεται στην Κρήτη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ η τρίτη σεζόν θα είναι το γνωστό σε όλους μας “prequel’ και θα δούμε τα πράγατα από την αρχή όπου ξεκίνησε η μεγάλη βεντέτα των Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων.

Ο Δημήτρης Λάλος ο οποίος υποδύεται τον Μαθιό είχε πει χαρακτηριστικά στο ΟΚ πως

“Εγώ συνεχίζω και την επόμενη χρονιά. Είναι πολλές οι εκδοχές και οι σεναριακές προτάσεις για το τι θα γίνει. Σίγουρα θα έρθουν νέα πρόσωπα αλλά θα δοθεί έμφαση στους ήρωες που έχουν αγαπηθεί όπως ο Μαθιός αλλά και η Καλλιόπη και ο Αστέρης που συνεχίζουν”. 

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο ο οποίο μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” οι ηθοποιοί θα δούμε στη σειρά “Σασμός” την επόμενη σεζόν είναι:

  • Δημήτρης Λάλος – Μαθιός
  • Δημήτρης Ήμελλος – Αντώνης Φραγκιαδάκη
  • Μαρία Πρωτόπαππα – Μαρίνα Βρουλάκη
  • Μαρία Τζομπανάκη – Καλλιόπη

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη είναι σε συζητήσεις οι οποίες είναι πολύ θετικές!

Tσέκαρε και αυτά :