Σασμός

Ο Μαθιός είναι ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες της σειράς του ALPHA “Σασμός” και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τα σχέδια του!

Ο Γιώργος Αμούτζας, μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day”, έδωσε ένα μικρό… spoiler για όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές!

“Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό”, ανέφερε στην εκπομπή. 

Παράλληλα ανέφερε πως θα υπάρξει εκτόνωση των συναισθημάτων και στο μυστήριο γύρω από τη δολοφονία του πατέρα του θα δούμε μια κορύφωση.

“Θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια”, είπε.

Πώς θα είναι η συμπεριφορά του Μαθιού προς τον Νικηφόρο : 

“Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα από τώρα και στο εξής. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα θα φουντώσουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους”. 

Τσέκαρε και αυτά :

Βρισηίδα Ανδριώτου : Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου

Τάσεις : Τα 5 trends για τον φετινό χειμώνα